Ο σύντροφός της ήταν υπνοβάτης και την κακοποιούσε άγρια στον ύπνο του – Μια παράξενη ιστορία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τη δική της παράξενη ιστορία θέλησε να μοιραστεί μία νεαρή κοπέλα στο Reddit, κρατώντας όμως την ανωνυμία της. Όπως εξομολογείται, ο πρώην σύντροφός της ήταν υπνοβάτης και τα βράδια στον ύπνο του, την κακοποιούσε άγρια. Την επόμενη ημέρα εκείνος δεν θυμόταν τίποτα.

Κάποιες άλλες φορές, ο υπνοβάτης σύντροφός της άνοιγε την πόρτα κι έβγαινε γυμνός έξω, με την ίδια από ένα σημείο και μετά να μη μπορεί να τον βοηθήσει. Και ας ήξερε πως δεν έφταιγε εκείνος και δεν ήταν κάτι που το ήθελε.

Με τον πρώην της ήταν μαζί σχεδόν τρία χρόνια και όταν εκείνος ήταν ξύπνιος, τα πήγαιναν περίφημα. Ο εφιάλτης για εκείνη ξεκινούσε όταν πλάγιαζαν για ύπνο. Μέσα στη νύχτα ο σύντροφός της την έβριζε χυδαία, την χτυπούσε, την κλώτσαγε, την πετούσε από το κρεβάτι. Άλλες φορές έβγαινε από το σπίτι και πήγαινε γυμνός στο απέναντι πάρκο.

«Δεν μπορούσα να τον ξυπνήσω. Και το περίεργο είναι πως παρόλες τις φωνές μου όταν με χτυπούσε και τα σπρωξίματα, εκείνος δεν ξύπναγε. Ήταν βυθισμένος στον ύπνο και τίποτα δε μπορούσε να τον επαναφέρει», εξομολογείται.

«Αυτή η κατάσταση με τρόμαζε. Ήταν ένας εφιάλτης για εμένα. Στις απέλπιδες προσπάθειές μου να τον ξυπνήσω, χτυπημένη καθώς ήμουν, σκεφτόμουν κάθε φορά «γ@@ε τον. Φύγε μακριά από τον άρρωστο αυτό τύπο», συνεχίζει.

Και συμπληρώνει πως ακόμα ένας μεγάλος της φόβος, ήταν τι θα έκανε αν μέσα στη νύχτα έπιανε φωτιά το διαμέρισμά τους ή γινόταν κάτι άλλο τρομερό κι εκείνος δε μπορούσε να ξυπνήσει.

Αυτό, όμως, που την τρόμαζε περισσότερο, ήταν η βία που ασκούσε πάνω της, ακόμα και χωρίς να έχει πρόθεση. Οι νύχτες για εκείνη είχαν γίνει ένας εφιάλτης. Σταδιακά, έχασε τον ύπνο της. Φοβόταν να κοιμηθεί, ήταν μονίμως σε επαγρύπνηση, έτρεμε τι μπορεί να της κάνει όταν εκείνη κοιμόταν και δεν προλάβαινε να αντιδράσει.

Τα πρωινά πάντα το ίδιο: όταν του έλεγε τι είχε γίνει το προηγούμενο βράδυ, εκείνος δεν θυμόταν τίποτα. Της ζητούσε συγγνώμη, έκλαιγε, θύμωνε με τον εαυτό του.

Η ίδια παραδέχεται πως τον αγαπούσε πολύ και εκείνος το ίδιο. Όμως, όσο και αν προσπάθησαν να το λύσουν ζητώντας τη βοήθεια ειδικού, δεν τα κατάφεραν. Δεν ήταν τόσο απλό το πρόβλημά του.

Έτσι, από κοινού αποφάσισαν να χωρίσουν. Ήξεραν και οι δύο πως ήταν η σωστή απόφαση, αφού δίπλα του η ζωή της ήταν σε κίνδυνο.

Πηγή: infowoman