Ο Καθηγητής Ιατρικής που του εμφανίσθηκε ο Άγιος Ιούδας Θαδδαίος και ο Ταξιάρχης (φωτό-βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΤΣΙΟΜΗΤΗΣ είναι ο καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών που πέθανε πρόσφατα . Είναι ο άνθρωπος που του εμφανίσθηκε ο Άγιος Ιούδας Θαδδαίος και ο Ταξιάρχης και του αποκάλυψε πως από τα δεκάδες μικρά εκκλησάκια που φτιάχνονταν για τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο, εδώ στην Κερατέα θα γίνει το προσκύνημά του από θεμέλια και το σπίτι του και του είπε να γράψει την παράκληση, την ακολουθία, την προσευχή και τους χαιρετισμούς ΤΟΥ τα οποία εγκρίθηκαν από τη Σύνοδο επί Χριστόδουλου.

Μιλούσε συχνά στο λαό και τους αποκάλυψε το θαύμα που του εμφανίσθηκε η Παναγία ενώ είχε δει σε όραμα τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο που τον οδήγησε να γράψει το βιβλίο του.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί. Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

@ekklisiaonlineΉρθαν από τις φιλιππινες για τον αγιο Ιούδα θαδδαιο και τον Ταξιάρχη #εκκλησια #ταξιαρχης

♬ πρωτότυπος ήχος - Εκκλησία Online

Πηγή: ekklisiaonline