Σοκ: Στην εντατική 18χρονη τουρίστρια στη Ρόδο – Έπεσε με το κεφάλι από ταράτσα βίλας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην εντατική του νοσοκομείου της Ρόδου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μια 18χρονη Γερμανίδα τουρίστρια, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, πέφτοντας στο κενό από ταράτσα. 

Το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης σε βίλα στην περιοχή της Νότιας Ρόδου, την οποία είχε νοικιάσει με την παρέα της για τις διακοπές τους στο νησί μας. Το ΕΚΑΒ έλαβε κλήση λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα από το κέντρο έκτακτης ανάγκης (112), το οποίο έδινε το στίγμα στην περιοχή Βλυχά. Η νεαρή βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, τραυματισμένη σοβαρά στο κεφάλι, ενώ, κανείς δεν φαίνεται, μέχρι στιγμής, να γνωρίζει κάτω από ποιες συνθήκες σημειώθηκε το θλιβερό περιστατικό.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν σοβαρότατο τραύμα στο κεφάλι. Αμέσως αποφασίστηκε να μπει αμέσως στο χειρουργείο, όπου οι αρμόδιοι γιατροί έδωσαν τη δική τους μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Η 18χρονη νοσηλεύεται, πλέον, σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου, ενώ το απόγευμα αναμένονταν να καταφθάσουν από τη Γερμανία και οι γονείς της, προκειμένου να βρεθούν δίπλα της στις κρίσιμες αυτές ώρες.

Θα κληθούν για καταθέσεις

Για το περιστατικό ενημερώθηκε τόσο η αστυνομία όσο και ο αρμόδιος Εισαγγελέας Ρόδου, προκειμένου να γίνουν οι σχετικές έρευνες, ενώ αναμένεται να κληθούν για καταθέσεις τα υπόλοιπα μέλη της παρέας.

Πηγή: newsbreak