Σοκ: Η Ιωάννα Τούνη έγινε… κούκλα βιτρίνας! – (φωτό)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πρώην παίκτρια ριάλιτι, influencer, δασκάλα, επιχειρηματίας, τώρα και… κούκλα βιτρίνας. Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη, η οποία προχώρησε σε μία κίνηση που εξέπληξε τους πάντες. Και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Έγινε κούκλα βιτρίνας. Για την ακρίβεια, η Τούνη διατηρεί στη Θεσσαλονίκη κατάστημα ρούχων μαζί με την κολλητή της, Στέλλα Πάσσαρη. Και οι δύο κοπέλες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια ανατρεπτική κίνηση, να παραγγείλουν κούκλες βιτρίνας – ομοιωματά τους!

Οι κούκλες των κοριτσιών ήδη πήραν τη θέση τους στη βιτρίνα του καταστήματος και όπως μπορείς να καταλάβεις, έξω γίνεται χαμός, με τους περαστικούς να σταματούν για να χαζέψουν την παράξενη ιδέα!

Δείτε παρακάτω τα stories που ανέβασε το μοντέλο/επιχειρηματίας στο Instagram της ως… κούκλα βιτρίνας!

%ce%b7-%ce%b9%cf%89%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%8d%ce%bd%ce%b7-%ce%ad%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%b5-%ce%ba%ce%bf%cf%8d%ce%ba%ce%bb%ce%b1-%ce%b2%ce%b9%cf%84%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1%cf%820

%ce%b7-%ce%b9%cf%89%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%8d%ce%bd%ce%b7-%ce%ad%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%b5-%ce%ba%ce%bf%cf%8d%ce%ba%ce%bb%ce%b1-%ce%b2%ce%b9%cf%84%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1%cf%822

Πηγή: infowoman