Όλος ο Πειραιάς μια απέραντη πιάτσα ΤΑΞΙ (φωτορεπορτάζ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι ατελείωτες ουρές των ταξί και τα παράνομα παρκαρισμένα οχήματα συνθέτουν σκηνικό απόλυτου κυκλοφοριακού χάους στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά.

Έχουμε αναφερθεί επανειλημμένως στα προβλήματα που προκαλούν στο κέντρο του Πειραιά τα παράνομα σταθμευμένα ΙΧ.

Η κατάσταση όπως φαίνεται όχι μόνο δε βελτιώνεται, αντιθέτως επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα, κάτι που διαπιστώνουμε και από τα εκτενή ρεπορτάζ της PP.

Στο υπάρχον κυκλοφοριακό πρόβλημα έχουν προστεθεί και οι "άτυπες" πιάτσες ταξί, τα οποία καταλαμβάνουν μια λωρίδα σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, τη Βασιλέως Γεωργίου, όχι μόνο τη νύχτα, αλλά και σε ώρες αιχμής, όπως φαίνεται και στο σημερινό μας φωτορεπορτάζ.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η PP παρακάτω, τα σταθμευμένα ταξί καταλαμβάνουν τη μια λωρίδα της λεωφόρου Βασιλέως Γεωργίου, από τη διασταύρωση με την Ηρώων Πολυτεχνείου έως και την οδό Πραξιτέλους.


Όλες οι συναρμόδιες αρχές πρέπει να συντονιστούν άμεσα προκειμένου να δοθεί μια οριστική λύση στο μείζον πρόβλημα του κυκλοφοριακού στο κέντρο του Πειραιά, έως ότου φθάσουν στην πόλη οι συρμοί του ΜΕΤΡΟ.

Σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της κατάστασης θα παίξουν σίγουρα οι εντατικότεροι έλεγχοι της ΕΛΑΣ κυρίως στις κεντρικές αρτηρίες της πόλης και ιδιαιτέρως κατά τις ώρες αιχμής.


Διαβάστε επίσης: