ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: Νεκρά τα δύο αδέρφια – Συνελήφθη ο δράστης (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το απόγευμα στη Μακρινίτσα Πηλίου, όταν ένας νεαρός άνδρας από τον Βόλο, μετέβη με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της συζύγου του και του αδερφού της και τους μαχαίρωσε, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Δείτε βίντεο από την προσπάθεια του πληρώματος του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ να κατεβάσουν από το καλντερίμι μαζί με κατοίκους του χωριού τον άτυχο νεαρό που μαχαιρώθηκε.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο δράστης του διπλού φονικού. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TheNewspaper.gr από αστυνομικές πηγές, ο δράστης εντοπίστηκε, ύστερα από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ και η Ασφάλεια του Βόλου, κοντά στην Περιφερειακή οδό.

Σοκαρισμένο είναι το χωριό της Μακρινίτσας Πηλίου και όλη η τοπική κοινωνία του Βόλου. Νεκρά είναι δύο αδέρφια, ο Γιώργος Τσάπας και η Κωνσταντίνα Τσάπα (κεντρική φωτό), τα οποία χτυπήθηκαν από τον σύζυγο της κοπέλας, μέσα στο πατρικό τους σπίτι στο χωριό, λίγα χιλιόμετρα έξω από τον Βόλο.

Η άτυχη γυναίκα είχε παντρευτεί πριν από τρία περίπου χρόνια και είχε αποκτήσει ένα κοριτσάκι με τον σύζυγό της, ο οποίος έμελε να είναι ο δολοφόνος της.

Πληροφορίες, επίσης, αναφέρουν ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της 28χρονης που φέρεται να είναι και ο δράστης, ενοχλούσε την 28χρονη γυναίκα και την οικογένειά της και για τον λόγο αυτό είχαν ζητήσει δικαστική συνδρομή.

Πηγή: thenewspaper.gr