Εσπευσμένα χθες ο Λαζόπουλος από την Πάρο στην Αθήνα – Τι συνέβη;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Διέκοψε τις διακοπές του στο εξοχικό του στην Πάρο και επέστρεψε χθες το μεσημέρι στην Αθήνα ο Λάκης Λαζόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κωμικός ηθοποιός το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα έχει επιστρέψει και πάλι στην αγαπημένη του Πάρο. Τι ωστόσο συνέβη και έκανε τον Λάκη να γίνει «Λάκης» και να επιστρέψει στην πρωτεύουσα;

Δεν υπήρξε κάποιο σοβαρό οικογενειακό ή προσωπικό θέμα αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έκτακτη σύσκεψη κορυφής στον Alpha που είχε δύο ζητήματα στην ατζέντα: Το θέμα των τηλεοπτικών αδειών αλλά και το κλείσιμο των τελευταίων εκκρεμοτήτων του προγράμματος της νέας τηλεοπτικής περιόδου.

Ως γνωστόν εδώ και πολλά χρόνια ο Λαζόπουλος έχει θέση άτυπου συμβούλου στο κανάλι και ειδικά για το πρόγραμμα η γνώμη του έχει πάντα ξεχωριστή βαρύτητα. Στο κομμάτι στο οποίο φέτος εμπλέκεται περισσότερο είναι αυτό της μυθοπλασίας δηλαδή των ελληνικών σειρών.

Ως γνωστόν το κανάλι κάνει φέτος νέο άνοιγμα στο συγκεκριμένο κομμάτι και ο Λάκης κλήθηκε να πει την γνώμη του για τις νέες σειρές, ελληνικές αλλά και ελληνοκυπριακές αλλά κυρίως για τις ώρες και τις ημέρες προβολής τους για να σταθούν επάξια στον ανταγωνισμό.

nassosblog