ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΙΓΝΑΔΗ: Νέα μήνυση για βιασμό – «Με νάρκωσε και με βίασε»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη για σεξουαλική κακοποίηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη και 3η μήνυση για βιασμό.

Ο μηνυτής, Έλληνας και ενήλικος τη περίοδο που καταγγέλλει ότι βιάστηκε από τον ηθοποιό σκηνοθέτη, αναφέρει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το τραγικό περιστατικό.

Ο μηνυτής περιγράφει λεπτομερώς τι συνέβη καθώς και τους λόγους που δεν κατήγγειλε το περιστατικό το 2018.

«Με νάρκωσε και με βίασε»

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες περιγράφει ότι γνωρίστηκε με τον σκηνοθέτη σε πλατεία κοντά στο σπίτι του στο Μεταξουργείο, τον κάλεσε μπει στο σπίτι του, πήγε, την πρώτη φορά δεν έγινε τίποτα.

Τον κάλεσε πάλι λίγες μέρες μετά. Εκεί, όπως λέει ο μηνυτής, του προσέφερε ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ. Έχασε τις αισθήσεις του και όταν συνήλθε κατάλαβε ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Ακολούθησε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο. Ο Δημήτρης Λιγνάδης είπε ότι αν τολμήσει και αποκαλύψει οτιδήποτε θα πει στην αστυνομία ότι επιχείρησε να τον κλέψει. Τον απείλησε δηλαδή για να μην προχωρήσει σε καταγγελία και σε αποκαλύψεις.

Με δεδομένο ότι το γεγονός που καταγγέλλεται εκβιασμός που καταγγέλλεται είναι στα τέλη του 2018 μιλάμε για κάτι πολύ πρόσφατο και έρχεται έρχεται να αποδυναμώσει τον ισχυρισμό ότι δεν είναι ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων.

ΠΗΓΗ: enimerotiko.gr