ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ: «Λειτουργούν με όρους κιτρινισμού, υποβοηθούμενοι από κάποιους ξεπεσμένους αναξιοπρεπείς αιρετούς»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Σκληρή απάντηση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη μέσω Facebook

- Στέλνει στη Δικαιοσύνη τους συκοφάντες

- «Βλέπουν δράκους και έχουν μάθει να λειτουργούν με όρους κιτρινισμού, υποβοηθούμενοι από κάποιους ξεπεσμένους αναξιοπρεπείς αιρετούς που δήθεν παρέχουν πληροφορίες»

- Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Γιάννη Μώραλη σχετικά με την Καθαριότητα του Δήμου Πειραιά

Δημόσια απάντηση του Δημάρχου Πειραιά πριν λίγο σχετικά με κόστη που αφορούν στις διάφορες υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά, ζήτημα το οποίο ενδεχομένως έχει προκύψει από κάποιο δημοσίευμα, μετά το πέρας της κακοκαιρίας.

Ομολογουμένως, η αντιμετώπιση της σφοδρής κακοκαιρίας από το Δήμο Πειραιά ήταν άμεση και αποτελεσματική, καθώς η κινητοποίηση των υπηρεσιών ήταν συνεχής, υπό το άγρυπνο βλέμμα του Γιάννη Μώραλη.

Χωρίς να έχουμε λάβει γνώση του δημοσιεύματος (ενδεχομένως) που προκάλεσε την οργή του Δημάρχου Πειραιά, μεταφέρουμε την δημόσια τοποθέτησή του μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

«Επειδή φαίνεται ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν από την πλήρη ετοιμότητα και την εξαιρετικά επιτυχημένη αντιμετώπιση της σφοδρότερης κακοκαιρίας των τελευταίων ετών από τον Δήμο μας, ο οποίος παράλληλα συνέδραμε με εξοπλισμό και άλλους Δήμους της Αττικής όταν του ζητήθηκε, και επειδή κάποιοι επιθυμούν να βλέπουν δράκους και έχουν μάθει να λειτουργούν με όρους κιτρινισμού, υποβοηθούμενοι από κάποιους ξεπεσμένους αναξιοπρεπείς αιρετούς που δήθεν παρέχουν πληροφορίες, και προς ενημέρωση των πολιτών αναφέρουμε τα εξής:
Το ποσό για την αγορά των διπλοκάμπινων ημιφορτηγών 4x4 και των δίκυκλων μοτοσυκλετών, αντιστοιχεί στο σύνολο της αγοράς των οχημάτων (8 ημιφορτηγά και 10 μηχανάκια) και όχι σε κάθε όχημα ξεχωριστά.
Επίσης, επειδή έχει γίνει πολλή κουβέντα για τα εκχιονιστικά μηχανήματα, να αναφέρουμε, αν και ο οποιοσδήποτε νοήμων θα έπρεπε να το γνωρίζει, πως τα εξαρτήματα εκχιονισμού είναι πρόσθετα μέρη, τα οποία εφαρμόζονται επί του οχήματος μόνο σε περιπτώσεις έκτακτων καταστάσεων, ενώ όπως είναι αυτονόητο, τα εν λόγω οχήματα χρησιμοποιούνται καθημερινά για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου μας από τις Διευθύνσεις Kαθαριότητας, Πρασίνου, Αρχιτεκτονικού, Ηλεκτρομηχανολογικού και Οδοποιίας.
Εκτός αν κάποιοι αναπολούν τις εποχές όπου οι δημοτικοί υπάλληλοι οδηγούσαν και επέβαιναν σε σαράβαλα και μη ασφαλή αυτοκίνητα, βάζοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια τους, προσβάλλοντας ταυτόχρονα τον Δήμο του Πειραιά. Οι εποχές αυτές πέρασαν ανεπιστρεπτί!
Για ακόμα μια φορά η προσπάθεια παραπλάνησης της κοινής γνώμης, από τα ίδια πρόσωπα, για πολλοστή φορά πέφτει στο κενό.
Να γίνει σε όλους τους «ενδιαφερόμενους» γνωστό ότι ο Δήμος Πειραιά, ειδικά σε θέματα ηθικής και διαφάνειας, θα περιμένει τις λογικές διορθώσεις, διαφορετικά θα κινείται νομικά προκειμένου να υπερασπιστεί την τιμή και την αξιοπρέπεια κάθε υπηρεσιακού παράγοντα ή αιρετού.»