ΠΑΝΟΣ ΡΕΠΠΑΣ: Αυτός είναι ο «κομάντο» Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Πειραιά (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Πάνος Ρέππας είναι από τους νεότερους ηλικιακά Αντιδημάρχους του Πειραιά

- Στενός συνεργάτης του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον οποίο έχει καθημερινή συνεργασία 

- Η καθαριότητα στον Πειραιά αποτελεί τον τομέα - «κόκκινο πανί» διαχρονικά 

Μπορεί να είναι μικρός στην ηλικία, αλλά ήδη έχει αρκετή εμπειρία στην ενασχόληση μετά κοινά.

Και δεν αναφερόμαστε σε άλλον, από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Πειραιά Πάνο Ρέππα.

Χαρακτηρίζεται ως ο «κομάντο» της Καθαριότητας, λόγω του γυμνασμένου σώματος και των «καταδρομικών» εφόδων που κάνει, προκειμένου να επιτηρεί με τα ίδια του τα μάτια, την πορεία της καθαριότητας στην πόλη.

Βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, προκειμένου να λύνονται ευαίσθητα ζητήματα του τομέα της καθαριότητας και της ανακύκλωσης, ενώ επί των ημερών του έχουν ενισχυθεί - εκσυγχρονιστεί σε μεγάλο βαθμό οι υποδομές της Καθαριότητας.

Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι ο τομέας της καθαριότητας αποτελεί αγκάθι για την πόλη του Πειραιά διαχρονικά, καθώς σχεδόν καμιά Δημοτική Αρχή δεν κατάφερε να καθαρίσει το μεγάλο λιμάνι και τις γειτονιές του.

Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό γίνεται φιλότιμη προσπάθεια, με μπροστάρηδες τοσς εργαζόμενους της Καθαριότητας, οι οποίοι κρατούν την πόλη καθαρή 365 μέρες το χρόνο, υπό την καθοδήγηση του Πάνου Ρέππα.

Βέβαια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν λείπουν και οι αστοχίες ή οι λάθος χειρισμοί και τα λάθη, αλλά ως γνωστό λάθη κάνουν μόνο όσοι δεν κάνουν τίποτα !