ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ: «Kωλυσιεργία από το Υπουργείο Περιβάλλοντος για τις οσμές στην Δραπετσώνα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, μίλησε στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» για το θέμα των επικίνδυνων οσμών στην Δραπετσώνα

«Στα χέρια του Υπουργείου Περιβάλλοντος, το οποίο πρέπει να ενημερωθεί εκ νέου λόγω αλλαγής της ηγεσίας του, βρίσκεται το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής για το θέμα των επικίνδυνων οσμών στην Δραπετσώνα», δήλωσε στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» με την δημοσιογράφο Λία Λάππα, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου.

«Από τότε που πήραμε ως Περιφερειακό Συμβούλιο απόφαση για άμεση μετεγκατάσταση από τον οικιστικό ιστό των βιομηχανικών εγκαταστάσεων έχουμε πολλές καταγγελίες στην Πολιτική Προστασία για επεισόδια δυσοσμίας» προσέθεσε.

Για το γεγονός ότι εδώ και χρόνια δεν τρέχουν οι διαδικασίες, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά ανέφερε ότι υπάρχει κωλυσιεργία, εκφράζοντας την προσδοκία από την νέα ηγεσία του Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας να προχωρήσει σε πράξεις.

Η  κα Αντωνάκου, ως πρώην πρωταθλήτρια στην υδατοσφαίριση, μίλησε και για τα φαινόμενα σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο το αθλητισμού, με αφορμή τις αποκαλύψεις της ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου, χαρακτηρίζοντας την πράξη της ως γενναιότητα.

«Το νομοθετικό πλαίσιο που επικρατούσε ευνοούσε παγιωμένες διοικήσεις σε κάποιες αθλητικές ομοσπονδίες. Πρέπει να εκσυγχρονιστούμε. Το νομοθετικό πλαίσιο που άλλαξε είναι σε σωστή κατεύθυνση», υπογράμμισε.

Παράλληλα, έκανε σαφές ότι, «σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνίας μας υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι κάνουν κακό. Αυτούς πρέπει να τους απομονώνουμε και να μπαίνουν σε μία τάξη τα πράγματα».