Κορωνοϊός – Διασκέδαση με… ωράριο: Άδειασαν μπαρ και εστιατόρια τα μεσάνυχτα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε ισχύ τέθηκε από τα μεσάνυχτα το μέτρο για το νέο ωράριο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σε 15 περιοχές της χώρας, στο πλαίσιο του περιορισμού της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πρώτη ημέρα απαγόρευσης με τα καταστήματα εστίασης κλειστά στη Λάρισα μετά τα μεσάνυχτα και με τους καταστηματάρχες να τηρούν με ευλάβεια τα νέα μέτρα της κυβέρνησης ενάντια στην διασπορά του κορωνοϊού, όπως και οι ίδιοι οι πολίτες.

Και ενώ μέχρι λίγο πριν τα μεσάνυχτα όλες οι καφετέριες, τα μπαρ και οι ταβέρνες ήταν γεμάτες το βράδυ της Τρίτης, λίγο πριν τις 12 το βράδυ άδειασαν τα πάντα μέσα σε λίγα λεπτά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα καταστήματα εστίασης ζητούσαν από τους πελάτες να πληρώσουν στις 11.45μ.μ., έτσι ώστε να αρχίσουν να αποχωρούν από τα μαγαζιά και να έχουν τον χρόνο οι υπεύθυνοι να κλείσουν τα καταστήματα στις 12 ακριβώς.

Όπως και έγινε αυτή την πρώτη βραδιά της απαγόρευσης.

Φωτογραφίες από τη Λάρισα

Κατέβασαν ρολά και στη Θεσσαλονίκη

Ένα διαφορετικό και πρωτόγνωρο θέαμα αντίκρισαν οι Θεσσαλονικείς καθώς από τις 12 τα μεσάνυχτα και μετά τίποτα δεν ήταν ανοιχτό στην συμπρωτεύουσα.

Παράλληλα αστυνομικοί πραγματοποιούσαν περιπολίες για να διαπιστώσουν αν τηρούνται τα μέτρα, σύμφωνα με το thestival.gr.

Ωστόσο αυτή δεν είναι η μόνη αλλαγή που αποφασίστηκε σε αρκετά κέντρα διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη, καθώς πρώτη φορά στα χρονικά τα μπουζούκια θα ανοίγουν το… απόγευμα.

Φωτογραφίες από τη Θεσσαλονίκη