ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό είναι το λάθος που «τρώει» την μπαταρία του κινητού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σίγουρα θα έχεις διαπιστώσει έστω και μία φορά το κινητό να… ξεμένει από μπαταρία.

Η αλήθεια είναι πως η μπαταρία του κινητού τηλεφώνου αποτελεί έναν σημαντικό… πονοκέφαλο, ειδικά από την στιγμή που στην ζωή μας έχουν μπει τα smartphones, τα οποία μπορούν να προσφέρουν περισσότερες λειτουργίες από αυτές που είχαν οι προηγούμενες συσκευές.

Ωστόσο, οι πολλές λειτουργίες και οι εφαρμογές ίσως παίζουν σημαντικό ρόλο στην «ζωή» που έχουν οι μπαταρίες των κινητών τηλεφώνων.

Έτσι, σίγουρα θα έχετε διαπιστώσει, έστω και μία φορά, πως έχετε… μείνει με λίγη μπαταρία, παρά το γεγονός πως δεν έχετε χρησιμοποιήσει για αρκετή ώρα την συσκευή σας.

Τις περισσότερες φορές η σκέψη που κάνουμε είναι πως το αποκλειστικό φταίξιμο πηγαίνει στην μπαταρία. Όμως, η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική, καθώς εμείς είμαστε αυτοί που κάνουμε κάποιο λάθος, με αποτέλεσμα να μειώνεται η «ζωή» της.

Ωστόσο, πριν τα… βάλουμε με την μπαταρία, καλό είναι να κάνουμε έναν έλεγχο. Βλέπετε υπάρχει ένα λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι. Ο λόγος γίνεται για τις πολλές εφαρμογές που χρησιμοποιούμε μέσα στην ημέρα και δεν τις κλείνουμε όπως πρέπει.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να «τρώνε» την μπαταρία του κινητού και να μειώνεται η «ζωή» της