Ο ΑΟ Καραβάς στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο ΑΟ Καραβάς έγραψε ιστορία με την άνοδο στη Γ Εθνική

- Οι κόποι των τελευταίων ετών απέδωσαν καρπούς 

- Δείτε την απόφαση που οδηγεί την ιστορική ομάδα του Πειραιά στη Γ Εθνική

- Δικαίωση για τον πρώην Πρόεδρο Χρήστο Σκανδάλη και μεγάλη πρόκληση για το νέο Προέδρο Σαράντο Ευσταθόπουλο

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ,κατά την έγκριση του πρακτικού της, ανακοίνωσε ότι προβιβάζονται ομάδες που τερμάτισαν στην 2η θέση από τις ιδρύτριες Ενώσεις.

Στην περίπτωση που στην Α' κατηγορίας μιας Ένωσης υπάρχουν δυο όμιλοι, το εισιτήριο για την Γ' Εθνική παίρνει η καλύτερη (σε συγκομιδή ή διαφορά γκολ) ομάδα.

Απόφαση που σφραγίζει πανηγυρικά την άνοδο του ιστορικού σωματείου Πειραιά ΑΟ Καραβάς.

 

Αναλυτικά, το κείμενο:

Eνέκρινε το πρακτικό της Επιτροπής Διοργανώσεων, βάσει του οποίου προβιβάζονται στην Γ’ Εθνική κατηγορία οι 3ες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης των πρωταθλημάτων Α’ κατηγορίας των ιδρυτριών Ενώσεων της ΕΠΟ, ΕΠΣ Αθηνών, ΕΠΣ Πειραιά και ΕΠΣ Μακεδονίας, εφόσον το πρωτάθλημα τους διεξάγεται σε έναν όμιλο, ή η καλύτερη 2η ομάδα, εφόσον το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύο (2) ομίλους (άρθρο 20. παρ. 10 του ΚΑΠ). Αντιστοίχως, προβιβάζονται στη Γ' Εθνική και οι 2ες ομάδες των αντιστοίχων πρωταθλημάτων των ΕΠΣ Λάρισας και Αχαΐας, με βάση το κριτήριο ότι είναι οι μεγαλύτερες πληθυσμιακά Ενώσεις. Για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δύο (2) ποδοσφαιριστών γεννηθέντων την 1η Ιανουρίου 2000 κι εντεύθεν.

 

Να ευχηθούμε καλή δύναμη και πίστη στην ομάδα και στο νέο ΔΣ που εκλέχτηκε πριν λίγες ημέρες, για νέες επιτυχίες και στα μεγάλα σαλόνια!

Διαβάστε επίσης:

Νέα εποχή στον ΑΟ Καραβά με Πρόεδρο τον Σαράντο Ευσταθόπουλο

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ο ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ – Έγραψε ιστορία νικώντας με 1-0 τον ΕΘΝΙΚΟ (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)