«ΚΟΝΤΡΑ» ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ για την 1η θέση: Ο Νίκος Κοκλώνης άφησε πίσω τον Σπύρο Παπαδόπουλο !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Κοκλώνης «άφησε» χθες πίσω τον Σπύρο Παπαδόπουλο στην τηλεθέαση

- Μέχρι και 10 μονάδες η διαφορά

Σε κόντρα μεταξύ δυο Πειραιωτών έχει μετατραπεί η τηλεοπτική prime time του Σαββάτου!

«Μονομάχοι» ο πολύ έμπειρος Σπύρος Παπαδόπουλος (εκ Νικαίας ορμώμενος) και η έκπληξη της χρονιάς Νίκος Κοκλώνης (βέρος Πειραιώτης).

Και όπως φάνηκε στις χθεσινές τηλεθεάσεις, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε το θαύμα, προσπερνώντας τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το ΣΚΑΪ!

Παρά την μονοψήφια αφετηρία του OPEN μιας και η πάσα του Τάσου Δούση με την ταξιδιωτική εκπομπή ήταν μόλις 7%, ο Κοκλώνης με το «Just the 2 of us», κατάφερε χθες, να περάσει όχι μόνο τον μέσο όρο του σταθμού αλλά και τον Σπύρο Παπαδόπουλο με την εκπομπή «Στην Υγειά μας βρε παιδιά» στο ΣΚΑΪ.  Μάλιστα κάποια στιγμή η διαφορά τους έφτασε μέχρι και στις 10 μονάδες.

Νούμερα πολύ εντυπωσιακά για έναν σταθμό που στην καλύτερη ημέρα του είναι πέμπτος στη γενική κατάταξη.

Τι συνέβη και είδαμε μέχρι και 17%; Ο κόσμος διασκεδάζει· εντυπωσιακά λουκ, πρωτότυπα σκηνικά, ζωντανή μουσική, άτομα της σόου μπιζ να ενώνονται στην σκηνή και να ερμηνεύουν παλιά και καινούργια τραγούδια τραβούν την προσοχή των τηλεθεατών ενώ τα σχόλια της κριτικής επιτροπής προς τους παίκτες δημιουργούν εντάσεις που παίζουν στα πρωινάδικα της επόμενης ημέρας.

Όσο για τον Παπαδόπουλο; Το κοινό ίσως και να έχει κουραστεί να βλέπει τα ίδια και τα ίδια. Όσοι παρακολουθούν πλέον την εκπομπή του, είναι μεγάλοι σε ηλικία και διασκεδάζουν ακούγοντας τραγούδια της γενιάς τους ερμηνευμένα από παλιούς ή νεότερους καλλιτέχνες.
Δείτε παρακάτω τα νούμερα της τηλεθέασης: