COSMOCLINIC: Η «Παναγιά η Οδηγήτρια» αναβαθμίζεται σε σύγχρονο Διαγνωστικό Κέντρο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Η Γενική Κλινική «Παναγιά η Οδηγήτρια» αναβαθμίζει τις υπηρεσίες υγείας της

- Cosmoclinic: Το νέο σύγχρονο διαγνωστικό κέντρο του Πειραιά

Η Cosmoclinic, η κλινική του Πειραιά, που μέχρι τώρα γνωρίζαμε ως «Παναγία η Οδηγήτρια», αλλάζει πλεύση και ξεκινά ένα νέο ταξίδι με ανανεωμένη εικόνα και αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας.

Με σχεδόν 70 χρόνια εμπειρία στον χώρο της υγείας και με βαθιά εκτίμηση στην εμπιστοσύνη που της δείχνουν καθημερινά οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις του Πειραιά, η Cosmoclinic διατηρεί τους ίδιους ανθρώπους και το ζεστό, οικογενειακό περιβάλλον που
την καθιέρωσαν και ανεβάζει τον πήχη στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.

Η Cosmoclinic λειτουργεί ως ένα σύγχρονο Διαγνωστικό Κέντρο με έγκυρα και προηγμένα Διαγνωστικά Εργαστήρια και Εξωτερικά Ιατρεία. Ταυτόχρονα, λειτουργεί ως ένα αξιόπιστο Νοσηλευτικό Κέντρο, με ασφαλή, σύγχρονα Χειρουργεία, αναβαθμισμένα Τμήματα Νοσηλείας και ανανεωμένη, υπερσύγχρονη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι καταξιωμένοι ιατροί και το άψογα καταρτισμένο προσωπικό της, βρίσκονται κοντά στους ασθενείς 24 ώρες το 24ωρο, ώστε να τους παρέχουν την καλύτερη δυνατή περίθαλψη και φροντίδα.

Η Cosmoclinic είναι συμβεβλημένη με δημόσιους και ιδιωτικούς ασφαλιστικούς φορείς, όπως είναι ο ΕΟΠΥΥ και 17 ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, ώστε να προσφέρει άμεση και ολοκληρωμένη κάλυψη στους ασθενείς της.