Συγκλονίζει πρωταγωνίστρια από τους Συμμαθητές: «Έχω υπάρξει 38 κιλά…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έφτασε στα όρια της ανορεξίας, αλλά βγήκε νικήτρια.

Για το περιοδικό «YOU» αυτής της εβδομάδας φωτογραφήθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου και σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου, μεταξύ άλλων, μίλησε για την περίοδο που είχε φτάσει στα όρια της νευρικής ανορεξίας.

«Έχω υπάρξει 38 κιλά. “Από τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά”, όπως μου έλεγε ένας φίλος μου από το γυμνάσιο», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Αυτό πώς συνέβη; «Έτσι ήμουν. Αν δεν έτρωγα γλυκά γινόμουν σαν τη ρέγκα. Αν έβγαινα 2-3 βράδια συνεχόμενα κι έπινα, το τέταρτο βράδυ έκανα πυρετό κι έκαιγα τις τοξίνες. Δεν νομίζω ότι υπήρχε καλύτερος μεταβολισμός -παγκοσμίως- από τον δικό μου», αποκάλυψε η ίδια.

Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εκείνη; «Ναι και μεταφραζόταν σε κακή διάθεση φαγητού. Δηλαδή αν δεν υπήρχαν γλυκά δεν έτρωγα καθόλου. Ο μπαμπάς μου ήρθε μια μέρα στο σπίτι μου και ανοίγει το ψυγείο για να πιει νερό και βλέπει την τούρτα με το κουταλάκι μέσα και μου λέει “παιδάκι μου, τα κουταλάκια δεν συντηρούνται εκτός ψυγείου;”. Για να μην χάνω χρόνο άνοιγα το ψυγείο και έτρωγα», εξομολογήθηκε.

faysbook.gr