ΣΑΝ ΤΖΩΡΤΖΗΣ: Ο Γιώργος Κουκουδάκης έχασε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που είχε υποσχεθεί στην Ύδρα !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Εντελώς εκτεθειμένος ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης απέναντι στους Υδραίους

- Βαριά ήττα η δικαστική απόφαση για το Σαν Τζώρτζη υπέρ του Λαυρίου

- Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Piraeus Press

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Piraeus Press, ο Γιώργος Κουκουδάκης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς με δικαστική απόφαση, η βραχονησίδα Σαν Τζώρτζη «περνά» στο Δήμο Λαυρεωτικής!

Η εν λόγω δικαστική απόφαση δικαιώνει το Δήμο Λαυρεωτικής, ο οποίος αξίωνε ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ, από τη λειτουργία των ανεμογεννητριών της εταιρίας ΤΕΡΝΑ.

Ο Δήμαρχος Ύδρας, ο οποίος επανεξελέγη με σημαία του την απόκτηση και εκμετάλλευση της βραχονησίδας, έρχεται αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο πολιτικό φιάσκο των τελευταίων ετών, το οποίος μόνος του δημιούργησε.

Αξίζει να αναφερθεί ότι λόγω της δικαστικής διαμάχης των Δήμων Ύδρας και Λαυρεωτικής, η εταιρία ΤΕΡΝΑ κατέθετε το «αντίτιμο» της χρήσης γης της βραχονησίδας στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Οι πληροφορίες του Piraeus Press αναφέρουν λοιπόν ότι η πρώτη δικαστική διαμάχη έληξε υπέρ του Δήμου Λαυρεωτικής και κατά του Δήμου Ύδρας.

Πλέον το κλίμα για τον Γιώργο Κουκουδάκη στην Ύδρα είναι πολύ βαρύ, καθώς πολλοί προσέβλεπαν στη σημαντική οικονομική ενίσχυση του νησιού - το οποίο έχει ετήσιο προϋπολογισμό περίπου 2.000.000 ευρώ - και τώρα βλέπουν τις πολιτικές υποσχέσεις του Δημάρχου να εξανεμίζονται!