Απαγόρευση κυκλοφορίας: Δείτε τη φοβερή δικαιολογία που βρήκε για να επισκεφθεί τους γείτονες

ÁÑÃÏÓ-Óõíå÷ßæïíôáé ïé óõóôçìáôéêïß Ýëåã÷ïé áðü ôçí áóôõíïìßá êáé óôçí Áñãïëßäá ãéá ôçí ôÞñçóç ôùí ìÝôñùí áðáãüñåõóçò êõêëïöïñßáò. Ôï ðñùß ôïõ ÓáââÜôïõ 4 Áðñéëßïõ óôéò åéóüäïõò ôçò ðüëçò ôïõ ¶ñãïõò õðÞñ÷áí ìðëüêá ôçò áóôõíïìßáò ðïõ äéåíåñãïýóáí åëÝã÷ïõò óôïõò äéåñ÷üìåíïõò, ìå åðéêåöáëÞò ôïí ÄéïéêçôÞ ôçò Ôñï÷áßáò ¶ñãïõò Óðýñï Ãêïýìá.(Eurokinissi)


Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!

Την πιο απίστευτη και ευφάνταστη ιδέα είχε μία κάτοικος της Αράχωβας προκειμένου να δικαιολογήσει την μετακίνησή του

Μια κάτοικος προκειμένου να δικαιολογήσει την μετακίνηση από το σπίτι της στο σπίτι φιλικού της προσώπου προκειμένου να περάσουν μαζί Ανάσταση και Πάσχα, επέλεξαν τον κωδικό Β4, δηλαδή την μετακίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη», γράφοντας από κάτω, «Είναι μεγάλο το αρνί και δεν μπορούν να το φάνε μόνοι τους».

Ευτυχώς για την ίδια και σύμφωνα με το protothema.gr, η γυναίκα δεν ήρθε αντιμέτωπη με τους αστυνομικούς του τοπικού αστυνομικού Τμήματος που είχαν βγει για ελέγχους και έτσι γλίτωσε το πρόστιμο.

metakinisi-mesa