ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αυτός ο τομέας θα επηρεαστεί άμεσα από τον νέο ιό!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου και αρμόδιος σε ζητήματα διεθνούς συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων, Αντρέι Κρουτσκίχ, προέβη σε εκτιμήσεις για μετά το πέρας της πανδημίας.

O ίδιος έκανε μία σοκαριστική πρόβλεψη σχετικά με το τι θα συμβεί όταν η ανθρωπότητα βγεί από την πανδημία του Covid-19. 

Ποιος είναι λοιπόν ο τομέας που θα επηρεαστεί άμεσα από τον νέο κορονοϊό;

Ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου και αρμόδιος σε ζητήματα διεθνούς συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων, Αντρέι Κρουτσκίχ, έκανε μία δήλωση για την ανθρωπότητα

Η ανθρωπότητα θα βγει από την πανδημία πιο εξαρτημένη από τις ψηφιακές τεχνολογίες και το διαδίκτυο, δήλωσε σήμερα ο ίδιος.

«Όλες οι χώρες και η ανθρωπότητα θα βγουν από την πανδημία του κορονοϊού πολύ πιο εξαρτημένες από τις ψηφιακές τεχνολογίες και αντίστοιχα από το ίντερνετ. Αυτό μάλιστα που επίκειται ως καθήκον μας, είναι να κάνουμε το ίντερνετ πιο αποτελεσματικό και λιγότερο τρωτό», δήλωσε ο Κρουτσκίχ κατά την διάρκεια on-line συζήτησης με θέμα «Η πληροφοριακή ασφάλεια και η διαδικασία ψηφιοποίησης, μεταξύ ανάπτυξης και ενδοιασμών» που πραγματοποιήθηκε στην πλατφόρμα της λέσχης Valdai.