Μουζάλας ΤΕΛΟΣ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μείζον ενδοκυβερνητικό θέμα έχει προκαλέσει η απαράδεκτη δήλωση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία».
Η δήλωση του κ. Μουζάλα εξέθεσε ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και άφησε έκθετο προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα.
Σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κι υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος έστειλε εμμέσως τελεσίγραφο στο Μαξίμου, λέγοντας πως «στην κυβέρνηση συνεργασίας, ο κ. Μουζάλας δεν έχει την εμπιστοσύνη μας».
Μιλώντας στο MEGA, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε πως ο κ. Μουζάλας οφείλει να παραιτηθεί και πρόσθεσε ότι στην πολιτική δεν υπάρχουν γκάφες και όταν αυτές γίνονται, πληρώνονται.
Με το βάρος των πιέσεων Καμμένου, αλλά κι ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας, είναι σε εξέλιξη στο Μέγαρο Μαξίμου έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη για το θέμα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, μετά το πέρας της σύσκεψης θα ζητηθεί από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα η παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα, προκειμένου να λάβει τέλος η κρίση που προκλήθηκε στη συνοχή του κυβερνητικού σχήματος και να επανέλθει η ηρεμία στο εσωτερικό της κυβέρνησης ενόψει και της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό που ξεκινά αύριο, Πέμπτη (17/03/2016), στις Βρυξέλλες.

Πηγή: newsbomb.gr