ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ: 15 sites με δωρεάν video games από τα 80s και 90s

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Pac-Man, Super Mario, Tetris, Street Fighter, Mortal Kombat. Μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε retro κονσόλα με χιλιάδες τίτλους και ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

15 sites με δωρεάν retro video games – εξομοιωτές παιχνιδιών από τα 80s και 90s για να μπορείς να παίξεις στον υπολογιστή σου.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, η κίνηση στο διαδίκτυο έχει εκτιναχθεί τις τελευταίες σε πολύ υψηλά επίπεδα. Για την ώρα, πάντως, δεν υπάρχει φόβος για γενικευμένο black out - κρασάρισμα. Με τους πολίτες και μαθητές να μένουν σπίτι, τα μαγαζιά και τα gaming stations να είναι κλειστά, το «Fortnite» και διάφορα άλλα online παιχνίδια έχουν πάρει «φωτιά» και αυτό θα συνεχιστεί για πολλές ακόμα βδομάδες.

Η κονσόλα Nintendo Game Boy

Αν μεγάλωσες στα 80s και 90s ή είσαι πιο νέος και έχεις μεράκι για retro video games, υπάρχουν κάποια site που μπορούν να σε «βάλουν» σε μία χρονομηχανή και να παίξεις δωρεάν παλιά αγαπημένα video games από Amiga, Amstrad, Atari, Spectrum, Commodore, Sega, Game Boy ή ακόμα τίτλους με λειτουργικό MS-DOS και μέσα από κλασικές καμπίνες Arcade. Παρακάτω, σας προτείνουμε κάποια από αυτά τα freeware-abandonware site για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και νοσταλγίας κατευθείαν και δωρεάν στον υπολογιστή ή στο browser σου ή μέσω ενός emulator-εξομοιωτή.

Altered Beast video game

Altered Beast

Abandonia

Abandoware Dos

Game Nostalgia

Classic Reload

Old Game Shelf

Sensible Soccer video game

Sensible Soccer

Retro Games

RGB Classic Games

Home of the Underdogs

Leisure Suit Larry video game

Leisure Suit Larry

OpenEmu 

RetroArch (emulator για διάφορες πλατφόρμες-κονσόλες)

Dolphin (GameCube/Wii emulator)

ePSXe (PlayStation emulator)

PCXS2 (PlayStation 2 emulator)

ScummVM (κλασικά adventure games)

Mortal Kombat video game

Mortal Kombat