H επιστροφή της Σκορδά στο Instagram και ο «πόλεμος» με τους Fans του Παντελίδη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Φαίη αποφάσισε μετά από μια εβδομάδα να επιστρέψει στο προφίλ της στο Instagram και να ποστάρει μια φωτογραφία από την θάλασσα.

Προφανώς η παρουσιάστρια ήθελε να μεταφέρει το δικό της μήνυμα με την γαλήνια θάλασσα σε όσους την έχουν βάλει στη γωνία.

Την ίδια ώρα όμως οι φανατικοί θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη που θεωρούν τις κριτικές τόσο της παρουσιάστριας αλλά και άλλων υπέυθυνες για την κακή ψυχολογική κατάσταση του αγαπημένου τραγουδιστή τους, δημιουργούν σελίδες στα social media με τελευταία αυτή: «Απαιτούμε να εξαφανιστεί από παντού η Φαίη Σκορδά».

Είναι χαρακτηριστικό πως μέσα σε μια εβδομάδα η συγκεκριμένη σελίδα που είναι ουσιαστικά κλειστή ομάδα, μετράει πάνω από 9000 φίλους, κάτι που σημαίνει ότι η δυναμική των φανατικών του άτυχου καλλιτέχνη είναι πολύ μεγάλη.

Το τσουνάμι αυτό, έχει δημιουργήσει μεγάλο προβληματισμό στο ζευγάρι. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα αυτή υποστηρίζει: «Σκοπός της ομάδας είναι να μαζευτούμε ολοι εμεις που αγαπησαμε τον Παντελη Παντελιδη, τοσο τη μουσικη του οσο και τον ιδιο τον ανθρωπο Παντελη και να δωσουμε ενα μαθημα στην Φαιη Σκορδα και την παρεα της που με τοσο ασχημα λογια εθιξαν το προσωπο του 2 μερες πριν τον ξαφνικο και αδικο χαμο του.

Το «μαθημα» λοιπον αυτο ειναι να της μειώσουμε την απηχηση που εχει στα μεσα με 2 τροπους: Μειώνοντας την τηλεθέαση της εκπομπής που παρουσιάζει, ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1 και μειώνοντας εξίσου την επισκεψιμοτητα στο site της, FAYSBOOK

Επίσης την κάνουμε unfollow απο fb, instagram & twitter.

ΔΕΝ ξεχνάμε να το διαδωσουμε σε φιλους μας και ΚΥΡΙΩΣ στο ηλικιακο κοινο 15-44 που αφορα κυριως την τηλεθεαση των καναλιων. Aφορα και Ελλαδα και Κυπρο.

Τα ιδια ισχυουν και για τον Αρη Καβατζικη: Δεν αγοραζουμε το περιοδικο του, το ΗΕLLO.

Aυτη ειναι η δυναμη μας, την εχουμε στα χερια μας. Προσπαθουμε ολοι μαζι και κυριως, ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το γκρουπ δεν εχει επιθετικο χαρακτηρα. Προσεχουμε λοιπον τα λογια μας και δε χρησιμοποιουμε υβριστικες εκφρασεις. Σκοπος μας ειναι να δειξουμε την αγαπη μας στον Παντελη «εξαφανιζοντας» την δυναμη της Σκορδα στα ΜΜΕ κ στα Social Media και ΟΧΙ να βγαλουμε την οργη μας με εκφρασεις που θιγουν προσωπικα της ζητηματα (οικογενεια κλπ)».

gossip-tv