Παντελής Παντελίδης : Ο τελευταίος που τον άκουσε ζωντανό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το ρεπορτάζ τρέχει. Και είναι πλέον η στιγμή να σας αποκαλύψω ότι ο άνθρωπος που μίλησε τελευταίος με τον Παντελή Παντελίδη, ο άντρας που είχε την ευθύνη του καμαρινιού του, ο φύλακας άγγελος του τραγουδιστή είναι ο Γιάννης Ζακάκης.

Ο Γιάννης ήταν αυτός που βρέθηκε το μοιραίο βράδυ με τον Παντελή μέχρι την Καλλιθέα. Εκεί που ήταν το ραντεβού με τα κορίτσια. Εκεί του λέει ο Παντελής πήγαινε να μου στρώσεις το κρεβάτι στο καμαρίνι και έρχομαι. Μετά ο τραγουδιστής πηγαίνει με τα κορίτσια και μόνο στο στέκι τους στη Γλυφάδα για μισή ώρα και κατόπιν στο σπίτι των φίλων του για χαρτιά. Και όχι ο Κριστιάνο που πριν μερικές ώρες ανέβασε βίντεο με τον Παντελή αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν μαζί του πρίν από την πρεμιέρα

Ο Γιάννης ήταν αυτός που είχε γνωρίσει τα κορίτσια στον Παντελή καθώς και οι δυο τους δούλευαν στο μαγαζί του στην Ίο το καλοκαίρι που μας πέρασε ως μπαργούμαν.

Ο Γιάννης ήταν και ο τελευταίος που άκουσε τον Παντελή ζωντανό στο τηλέφωνο να του λέει «Έρχομαι στο μαγαζί. Όλα έτοιμα;»

gossip-tv.gr/nassosblog