Κηδεία Παντελίδη: «Σείστηκε» η Νέα Ιωνία από τα χειροκροτήματα – Αιωνία του η μνήμη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το τελευταίο αντίο λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στον Παντελή Παντελίδη, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο το πρωί της Πέμπτης.

Κατάμεστος από κόσμο ήταν ο Ναός του Αγίου Σπυρίδωνα όπου έψαλλαν την εξόδιο ακολουθία ενώ τον φέρετρο με την γαλανόλευκη, συνοδεύουν αυτή την ώρα στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης συμμαθητές του από το Πολεμικό Ναυτικό.

Η σορός του Παντελή Παντελίδη, έφθασε στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στις 10, όπως ήταν προγραμματισμένο για να ξεκινήσει το λαϊκό προσκύνημα, υπό τους ήχους της φιλαρμονικής -που έπαιζε το τραγούδι του «Είχα κάποτε μια αγάπη»- και χειροκροτήματα από δεκάδες θαυμαστές και φίλους που έχουν συγκεντρωθεί στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας από νωρίς το πρωί.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Αθηνά, η οποία έφθασε υποβασταζόμενη και σχεδόν λιπόθυμη, ψιθυρίζοντας «παιδί μου, πού πας παιδί μου;».

Την οικογένεια ακολούθησε πλήθος κόσμου στο εσωτερικό του ιερού ναού. Γονείς, συγγενείς, φίλοι αλλά και άνθρωποι που τον λάτρεψαν και τον γνώρισαν μέσα από τα τραγούδια του...