Το ΣΟΚ της μητέρας του Παντελή – Η λιποθυμία και η επιθυμία της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις αυτό που ζει τις τελευταίες ώρες οι οικογένεια του Παντελή. Ο Γολγοθάς ως λέξη είναι τόσο μικρός. Το άθλιο προνόμιο να γράψω για το φιλαράκι μου και όσα συνεπάγονται του χαμού του με κάνει να νιώθω πολύ άσχημα. Από την άλλη ξέρω ότι πρέπει να ενημερώσω τον κόσμο.
Η Αθηνά αυτή η πολύ όμορφη γυναίκα που ένιωθε περηφάνη για τον Παντελή της και σκορπούσε αγάπη και συναίσθημα σε όλα τα παιδιά της, ήταν και παραμένει σε τραγική κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η διαδικασία της αναγνώρισης του παιδιού της ήταν τόσο έντονη που δεν άντεξε και λιποθύμησε μέσα στο νοσοκομείο. Όταν βρήκε και πάλι τις αισθήσεις της δεν καταλάβαινε ποιος της μιλούσε. Σαν να γύρισε το μυαλό και το κεφάλι της. Σα να ταξίδεψε η λογική με τον γιό της μαζί στον ουρανό.

Μετά από πολλές ώρες κατάφεραν οι συγγενείς της να την μεταφέρουν στο σπίτι. Εκεί κάποια στιγμή φτάνει ο Κώστας Μπερτάκης, σε κακή κατάσταση μαζί με τον Φώτη Ζογγλοπίτη, τον πρώην άντρα της Παόλα και στενό συνεργάτη του επιχειρηματία. Ο Κώστας οδηγεί το αντίστοιχο μαύρο τζιπ, με το ποίο σκοτώθηκε ο Παντελής. Όταν αυτό γίνεται αντιληπτό από την μητέρα του Παντελή, αμέσως βγαίνει από το σπίτι πέφτει πάνω στο αυτοκίνητο, ανοίγει την πόρτα φωνάζοντας ότι μου λέτε ψέματα, και ζητάει να δει τον γιό της. Είναι στιγμές τραγικές. Στιγμές ανθρώπινες. Στιγμές που χαράσσονται στη μνήμη μας για πάντα. «Ήταν τελικά της καρδιάς της το γραμμένο»

Πηγή: nassosblog.gr