ΑΙΣΧΟΣ: Άγνωστοι βανδάλισαν την εικόνα της Παναγίας στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Σταματημό δεν έχουν οι βανδαλισμοί των ορθόδοξων εκκλησιών 

- Ακόμα ένα κρούσμα σημειώθηκε στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Καμάρα, όπου βανδάλισαν την εικόνα της Παναγίας

Ακόμη ένας βανδαλισμός Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας έλαβε χώρα από αγνώστους αυτή την φορά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού της Παναγίας Δεξιάς στην Καμάρα Θεσσαλονίκης.

Πιο αναλυτικά άγνωστοι βανδάλισαν την εικόνα της Παναγίας, στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού της Παναγίας Δεξιάς προκαλώντας το αίσθημα των πιστών.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής πέριξ του ιερού ναού συγκεντρώνονται καθημερινά παράνομοι μετανάστες οι οποίοι συχνά προβαίνουν σε παραβατικές πράξεις αφού τσακώνονται μεταξύ τους και χρησιμοποιούν και μαχαίρια όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής οι αλλοδαποί εισέρχονται στην εκκλησία και ληστεύουν τους πιστούς, αρπάζοντας κινητά, πορτοφόλια, ενώ δεν έχουν διστάσει να κλέψουν μέχρι και τα ασημένια καντήλια του ναού.

Επιπλέον οι αλλοδαποί σύμφωνα με την νεωκόρισσα του Ιερού Ναού της Παναγίας Δεξιάς αφοδεύουν μέσα στο παρεκκλήσι και έχουν προκαλέσει το φόβο των πιστών με τις πράξεις τους με αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς να αποφεύγουν να περνούν από το σημείο τις νυχτερινές ώρες, ακόμα και να επισκέπτονται την εκκλησία, από φόβο μη δεχθούν επίθεση.