ΕΙΔΗΣΗ – ΒΟΜΒΑ: Δείτε ποιος ανοίγει κανάλι στην ελληνική τηλεόραση!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μία είδηση που ξάφνιασε τους πάντες, έσκασε σήμερα και έφτασε μέχρι και τα έδρανα της Βουλής...

Επιμένει η Ενωση Κεντρώων ότι ο τούρκος καναλάρχης στον οποίο αναφέρθηκε και την Παρασκευή στην Βουλή, έρχεται στην χώρα μας προκειμένου να γίνει ιδιοκτήτης τηλεοπτικής συχνότητας!

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζουν:

«Η Ένωση Κεντρώων και ο Πρόεδρος της κ. Βασίλης Λεβέντης επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά αφού υπάρχει η σχετική πληροφορία ότι ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού TV8 της Τουρκίας σε συνέντευξη του σε γνωστό περιοδικό της χώρας του ανέφερε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον κ. Τσίπρα για να είναι εκείνος ο ένας εκ των τεσσάρων καναλαρχών πανελλαδικής εμβέλειας που θα πάρει την σχετική άδεια».

Λεβέντης: Επιβεβαιωθήκαμε! Έρχεται Ελλάδα ο Τούρκος καναλάρχης!

Και συνεχίζει: «Μάλιστα δήλωσε ενθουσιασμένος γιατί από τον Οκτώβρη θα έρθει στην χώρα μας ως νέος καναλάρχης. Υπήρχαν δύο τρόποι (δήλωσε) για να μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα ως καναλάρχης, ο ένας με το να αγοράσει κάποιο τοπικό κανάλι και ο δεύτερος με το να του δοθεί άδεια συχνότητας πανελλαδικής εμβέλειας από την κυβέρνηση. Η Ένωση Κεντρώων ζητά να μην "τολμήσει" ο Σύριζα να δώσει άδεια στον Τούρκο επιχειρηματία και παράλληλα να κλείσει κανάλια όπως το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ή άλλα. Εμείς θέλουμε ανοιχτά όλα τα υπάρχοντα κανάλια ώστε να διατηρηθεί η πολυφωνία και η Δημοκρατία και να γίνει η διαχείριση των οφειλών τους αμέσως».

Πηγή: newsit