ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η Παπαληγούρα για το Σύμφωνο Συμβίωσης του Κορτώ: «Αν ζούσε η Κατερίνα…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έπειτα από δώδεκα χρόνια σχέσης, ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ και ο Αναστάσιος Σαμουιλίδης, υπέγραψαν το σύμφωνο συμβίωσης.

«Δώδεκα χρόνια μαζί», έγραψε ο συγγραφέας και ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται να φιλά τον σύντροφο του.

Ανάμεσα στους φίλους που ήταν κοντά στον Αύγουστο Κορτώ και στον Αναστάσιο Σαμουιλίδη, ήταν και η Λένα Παπαληγούρα. Η ηθοποιός ανέβασε στο Facebook, μία φωτογραφία που απεικονίζει μία τούρτα και έγραψε:

«Έχω πάει σε αρκετούς γάμους. Άλλους υπέροχους άλλους όχι και τόσο υπέροχους…Αλλά πολύ συχνά έχω πιάσει τον εαυτό μου να αναρωτιέται γιατί υπάρχει τόση μεγάλη ανάγκη επισημοποίησης των σχέσεων..

Τι είναι αυτό που ενώ συζούμε, ενώ μοιραζόμαστε την ζωή μας, μας κανει να ξοδεύουμε τόσα χρήματα, τοση ενέργεια για να δηλώσουμε οτι παντρεύομαστε, να δηλώσουμε οτι είμαστε μαζι…

Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που δεν το αναρωτήθηκα..

Σήμερα κάποιοι φιλοί, όχι λίγοι, όχι όμως και υπερβολικά πολλοί, σε ενα πανέμορφο, χαλαρό και απίστευτα κεφάτο πάρτι γιορτάσαμε το γαμο του Αύγουστου και του Τάσου.

Και σήμερα οταν κόβαμε την τούρτα, χορεύαμε όλοι με μάτια βουρκωμένα γιατι ξέραμε οτι γιορτάζουμε για την αγάπη, την αγάπη που ξέρει να ξεπερνά τις δυσκολίες και τα εμπόδια, την αγάπη που τελικά καταφέρνει να νικάει παντού και πάντοτε ..

Σήμερα υπήρχε λογος επισημοποίησης, λογος γιορτής.

Και μέσα σε αυτή τη γιορτή, αφού ήπια και ενα ποτήρι στη μνήμη του Μηνά , κατάλαβα ξαφνικά αυτη την αναγκη επισημοποίησης του γάμου. Γιατι η αγάπη δεν εχει χρώμα, δεν έχει φύλο, δεν εχει ηλικία.

Η αγαπη ειναι μία. Και είναι ευλογημένη και πρέπει να τιμάται και να εορτάζεται..

Ύστερα απο δύο χρονια παραστάσεων ξέρω σίγουρα μέσα μου οτι σήμερα η Κατερίνα, η μαμά του Αυγούστου, θα ήταν πολύ πολύ περήφανη. Για τον Άυγουστο και για τον Τάσο.

Και νιώθω χρέος να το γράψω. Να μαστε όλοι καλά, ν αγαπάμε, να αγαπιόμαστε και να γιορτάζουμε για την αγαπη..»

Διαβάστε επίσης:

Κρατήστε τα μάτια σας στο σταυρό. Στο τέλος, δε θα πιστεύετε αυτό που βλέπετε…

Νανά Παλαιτσάκη: ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ για ποιο λόγο την είχε ΑΠΟΛΥΣΕΙ ο Τέρενς Κουίκ από τον ΑΝΤ1!