Ολυμπιακός – Απόλλων Πατρών 93-71



Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!

Χωρίς να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα από τον Απόλλωνα Πάτρας, ο Ολυμπιακός επικράτησε 93-71 των Αχαιών, ισοφάρισε το… ρεκόρ των συνεχόμενων νικών, 16 στον αριθμό και κοιτάει το ματς της Πέμπτης με την Γαλατάσαραϊ.

Πρωταγωνιστές για τους νικητές που πέτυχαν την 7η νίκη τους σε ισάριθμα ματς στην Basket League ΟΠΑΠ ήταν ο Ματ Λοτζέσκι με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ και ο Κώστας Σλούκας με 13 πόντους και 3 ριμπάουντ. Πολύ καλός και ο Μίρζα Μπέγκιτς με 16 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 μπλοκ που δείχνει να ανεβάζει απόδοση. Για τους ηττημένους που γνώρισαν την τέταρτη ήττα τους ξεχώρισε ο Ντάνιελ με 21 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Οι Πατρινοί ήταν ανταγωνιστικοί μέχρι τα Μέσα του τρίτου δεκαλέπτου, όταν ο Ολυμπιακός πάτησε... γκάζι και ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς. Μέχρι το 54-49 έμεινε κοντά στο σκορ ο Απόλλωνας. Ακολούθησε επιμέρους σκορ 14-4 για τους Πειραιώτες, οι οποίοι έκλεισαν το τρίτο δεκάλεπτο προηγούμενοι 68-53. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα κατάφεραν να αυξήσουν και άλλο τη διαφορά και να φτάσουν στο τελικό +22 (93-71).