Σύζυγος 73χρονης: «Την έκαναν κομμάτια οι αλήτες» – Κρύβονταν στον Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Ήταν δύο αλήτες που έκαναν τη γυναίκα μου κομμάτια. Πέθανα και εγώ μαζί της» λέει συγκλονισμένος ο σύζυγος της 73χρονης που πάτησαν με το αυτοκίνητο και σκότωσαν οι ληστές στους Αγίους Θεοδώρους για μια χρυσή αλυσίδα.

Την ίδια ώρα, σοκάρουν οι καταθέσεις των δύο δραστών, οι οποίοι παραδόθηκαν στις Αρχές και πλέον εμφανίζονται μετανιωμένοι για την αποτρόπαια πράξη τους.

Μιλώντας στον Alpha, ο σύζυγος της 73χρονης ξεσπά «ήταν αλήτες, έχω καταρρεύσει από αυτό που μας έκαναν».

«Τη γυναίκα μου την κομματιάσανε. Είναι μια ανάπαυση στην ψυχούλα της, η παράδοσή τους. Εγώ τους αναγνώρισα. Με πήγαν οι αστυνομικοί σε μία αίθουσα με τζαμαρίες και λέω: “αυτός ήταν”! Τον είχα δει όταν πετάχτηκα από το σπίτι μου», προσθέτει ο ίδιος.

Τη σκότωσαν και κρύβονταν για μέρες

Όλες αυτές τις μέρες οι δράστες κρύβονταν σε διάφορες περιοχές και κυρίως στον Πειραιά, αλλά οι αξιωματικοί της Ασφάλειας κατάφεραν τις τελευταίες τρεις μέρες να έλθουν σε επαφή μαζί τους, μέσω τρίτου προσώπου, το οποίο φρόντισε και για δικηγόρο και μετά από διαπραγματεύσεις πείστηκαν να παραδοθούν.

Απογευματινές ώρες χθες 13-12-2019, οι δύο δράστες εμφανίστηκαν αυθορμήτως στο Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων και προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, όπου ομολόγησαν τις πράξεις τους, τις οποίες περιέγραψαν με λεπτομέρειες.

Επιπλέον, οι δράστες, αναγνωρίσθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες. Η δικογραφία που σχηματίστηκε, υποβλήθηκε πρωινές ώρες σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.