Πρόεδρος του ΚΕΤΕΚΝΥ ο Πειραιώτης Παντελής Μεσσαρόπουλος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο 37χρονος Πειραιώτης Γυναικολόγος Παντελής Μεσααρόπουλος αναλαμβάνει Πρόεδρος της πρώην ΕΣΑΝ και νυν Κέντρο Τεκμηρίωσης και Κοστολόγησης Νοσοκομειακών Υπηρεσιών (ΚΕΤΕΚΝΥ).

Πρόκειται για τον φορέα που κοστολογεί τις ιατρικές πράξεις ώστε να μπορούν να γίνονται και οι απαραίτητες χρεώσεις στα νοσοκομεία μέσω των Ασφαλιστικών ταμείων.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΕΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο νέος Πρόεδρος του ΚΕΤΕΚΝΥ Παντελής Μεσσαρόπουλος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1982 και φοίτησε στις Ελληνογαλλικές σχολές Jeanne d’arc και Saint Paul όπου παραμένει ενεργό μέλος στο Δ.Σ. του συλλόγου αποφοίτων. Αποφοίτησε από την ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Ρώμης (università di Tor Vergata) με Άριστα.

Εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία όπου διετέλεσε ειδικευόμενος ιατρός στην Β’Χειρουργική κλινική στο 251 Γ.Ν.Α. Απόκτησε τον τίτλο της ειδίκευσης στην Μαιευτική Γυναικολογία από το Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά. Ο Παντελής Μεσσαρόπουλος έχει Μεταπτυχιακό τίτλο στην Παθολογία της κύησης και είναι υποψήφιος Διδάκτορας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.