ΣΙΛΙΚΟΝΗ, αγάπη μου! Οι Ελληνίδες σταρ που τα «φούσκωσαν» απότομα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εμπιστεύτηκαν το χειρουργικό νυστέρι, θέλοντας να ενισχύσουν το μεγαλύτερο όπλο κάθε γυναίκας… το στήθος τους. Πλέον περήφανες για το αποτέλεσμα έχουν μετατραπεί σε σέξι θηλυκά.

Έλενα Παπαρίζου

 

Μόνο το στήθος της δεν πρόσεχε κανείς φορώντας την ολόσωμη άσπρη φόρμα της στη σκηνή της Eurovision το 2001. Το αστείο με την τραγουδίστρια είναι πως τα δημοσιεύματα που την ήθελα να έχει κάνει πλαστική είχαν ξεκινήσει πολύ πριν κάνει την εγχείρηση και όταν τελικά την έκανε, κανείς δεν ασχολήθηκε. Η Έλενα ποτέ δεν έκρυψε πως είναι υπέρ των διορθωτικών επεμβάσεων και μάλιστα δεν αποκλείει στο μέλλον να το επαναλάβει.

Κατερίνα Καινούργιου

Είναι γνωστή η αδυναμία που έχει η παρουσιάστρια του «Δέστε τους» στις πλαστικές, αφού μετά την επέμβαση στη μύτη έφτιαξε και το στήθος της. Αν και προσπάθησε να το κρατήσει κρυφό, τα αποκαλυπτικά ντεκολτέ της πρόδωσαν στα media το μυστικό της. Την περίοδο μάλιστα που η επέμβαση αυτή έγινε γνωστή, η Κατερίνα δεν έκρυψε την ενόχλησή της, αφού όπως είπε δεν το ήξεραν οι δικοί της άνθρωποι. «Δεν το είχα πει στον μπαμπά μου και δεν ήθελα να το μάθει από την τηλεόραση», τονίζει.

Τζένη Μπαλατσινού

Χωρίς κανέναν δισταγμό παραδέχτηκε πως έκανε πλαστική στήθους και μάλιστα το ομολόγησε στη βραδινή εκπομπή του συζύγου της Πέτρου Κωστόπουλου. Όπως είχε παραδεχτεί έπειτα από τις τρεις εγκυμοσύνες της θέλησε να φτιάξει το στήθος της, χωρίς όμως να ξεφύγει από το μέγεθος που είχε. Αν και μετά την επέμβαση ταλαιπωρήθηκε λίγο στην καθημερινότητά της, δεν έχει μετανιώσει καθόλου γι’ αυτήν την επιλογή.

Ελεονώρα Μελέτη

Αν και φημίζεται για την ειλικρίνειά της η παρουσιάστρια, μέχρι σήμερα δεν έχει παραδεχτεί πως ενέδωσε στον πειρασμό της αυξητικής στήθους. Επειδή όμως ο φωτογραφικός φακός είναι αδιάψευστος μάρτυρας, το σημερινό εκρηκτικό μπούστο της παρουσιάστριας δεν θυμίζει σε τίποτα, το στήθος της όταν μας πρωτοσυστήθηκε μέσα από τον «Πρωινό Καφέ».

Ελένη Χατζίδου

Δεν υπήρχε άντρας που να μη θαύμασε το πλούσιο μπούστο της τραγουδίστριας στο φετινό «Dancing With The Stars», αφού όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος ο πλαστικός της έκανε πολύ καλή δουλειά. Αν και πέρασαν αρκετά χρόνια μέχρι να πάρει την απόφαση να αυξήσει το στήθος της, καθώς φοβόταν το νυστέρι, σήμερα θεωρεί πως η αλλαγή αυτή της πάει πολύ. «Η αλήθεια είναι πως όταν έχεις φτιάξει το στήθος σου, στρώνουν όλα τα ρούχα. Ήταν κάτι που τόνωσε την αυτοπεποίθησή μου», παραδέχεται με ειλικρίνεια.

Δούκισσα Νομικού

Θέλοντας να δώσει ένα τέλος σε όσα λέγονταν για το αν έχει κάνει πλαστική στήθους, η παρουσιάστρια χωρίς κανέναν δισταγμό είπε την αλήθεια: «Το ήθελα, το έκανα, μου αρέσει και το θέμα τελειώνει εδώ. Δεν έχω σκοπό να το κρύψω, ούτε να το αναλύσω». Όχι μόνο δεν μετάνιωσε, αλλά προσπαθεί να το τονίζει φορώντας τα κατάλληλα φορέματα και μαγιό. Κανείς δεν θα ξεχάσει άλλωστε την εμφάνιση της στα MadWalk, κατά την οποία είχε καλύψει το πλούσιο στήθος της με cupcakes.

Πάολα

Σε κάθε της εμφάνιση πάνω στην πίστα προκαλεί εγκεφαλικά, ενώ έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως και για την ειλικρίνειά της. Έτσι, δεν θα μπορούσε να μην ομολογήσει δημόσια πως έκανε πλαστική στήθους. «Η μόνη πλαστική επέμβαση που έκανα είναι στο στήθος μου. Όποιος θέλει το πιστεύει, όποιος δεν επιθυμεί δεν το πιστεύει. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει άλλη πλαστική. Τη Γη ανάποδα να γυρίσουν δεν θα βρουν γιατρό να πει ότι μου έχει κάνει πλαστική στο στόμα, στη μύτη, στα μάτια», τονίζει κατηγορηματικά η τραγουδίστρια.

Εριέττα Κούρκουλου

Αναμφίβολα, η «χρυσή κληρονόμος» στις τελευταίες εμφανίσεις της με μαγιό προκάλεσε απανωτά εμφράγματα με το πλούσιο στήθος της. Κοιτώντας όμως κανείς αντίστοιχες φωτογραφίες μερικά χρόνια πριν, αμέσως καταλαβαίνει πως υπάρχει μεγάλη διαφορά στο μέγεθος. Αν και η ίδια δεν έχει μιλήσει δημόσια για την αλλαγή αυτή, το ιδιαίτερα ενισχυμένο ντεκολτέ μαρτυρά το μυστικό της.

Καίτη Γαρμπή

Ένα δώρο αποφάσισε να κάνει η τραγουδίστρια στο σύζυγο της Διονύση Σχοινά κάνοντας αυξητική στήθους. «Έκανα πλαστική στήθους και το έκανα για τον Διονύση, που είχε εκφράσει την επιθυμία». Η αλήθεια πάντως είναι πως ο τραγουδιστής εκτίμησε ιδιαιτέρως το δώρο της συζύγου του, αφού όπως είπε «με έφτιαξε αυτό».

Ελένη Μενεγάκη

Δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως η «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης», αφού έχει καταφέρει να διατηρεί έναν μύθο γύρω από το όνομά της. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρι σήμερα πως ανήκει και εκείνη στις γυναίκες που υπέκυψαν στο θαυματουργό νυστέρι. Η αλήθεια είναι πως στο ξεκίνημα της καριέρας της, το στήθος της κάθε άλλο παρά εντυπωσιακό ήταν. Πάντως είτε το παραδεχτεί είτε όχι έχει χαρίσει αμέτρητα στιγμιότυπα στους τηλεθεατές με το αβυσσαλέο –σήμερα– ντεκολτέ της σε πρώτο πλάνο.

Σάσα Μπάστα

Αποτελεί τρανή απόδειξη πως η καριέρα της απογειώθηκε, όταν πήρε την απόφαση να… ενισχύσει το στήθος της. Παρότι δεν το έχει ομολογήσει ποτέ, οι φωτογραφίες πριν και μετά μιλούν από μόνες τους. Η ίδια έχει αρκεστεί στο να δηλώσει: «Δεν έκανα ποτέ πλαστική στο στήθος. Δεν είχα καμία ανάγκη να το μεγεθύνω ή να το ανορθώσω. Αναγκαστικά, λόγω της επέμβασης, το στήθος μου αυξήθηκε ελάχιστα!»

Ρία Αντωνίου

Η Ρία δεν μαγεύει μόνο τους Έλληνες, αλλά και τους Ιταλούς με το εντυπωσιακό της μπούστο, το οποίο τα τελευταία χρόνια δέχτηκε μια μικρή ενίσχυση. Αν και ποτέ δεν είχε πρόβλημα μεγέθους, αποφάσισε πως μερικά νούμερα παραπάνω δεν έβλαψαν ποτέ καμία γυναίκα και έτσι τόλμησε την αλλαγή. Πάντως όλοι παραδέχονται πως ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να κάνει για το σώμα της,

Άννα Βίσση

Αν και εκείνη δεν έχει μιλήσει συγκεκριμένα για τις επεμβάσεις που έχει κάνει, τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους. Όταν ξεκινούσε την καριέρα της, κανείς δεν παρατηρούσε το στήθος της, αφού ήταν «πλάκα». Φέτος όμως τον χειμώνα λίγο πριν ξεκινήσει τις εμφανίσεις της με τον Αντώνη Ρέμο, έδωσε μια νέα «ώθηση» στο στήθος της. Η επέμβαση αυτή τόνισε ακόμα περισσότερο τη σέξι της πλευρά, και έδωσε έναν άλλον αέρα στην εικόνα της.

Πηγή: Περιοδικό YES! / youweekly