“Έτσι πέθανε ο πατέρας μου” – Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Σταύρου Ψωμιάδη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τον Μάκη Ψωμιάδη τον ακολουθούσαν πολλοί χαρακτηρισμοί όσο ζούσε, ήταν ο Βig Mac, ο πανίσχυρος άνδρας της ΑΕΚ για μια μεγάλη χρονική περίοδο, ο γλεντζές, ο Βοn Viveur, ο μαχητικός, ο δυναμικός, ο θεοσεβούμενος, ο εκκεντρικός.

Για τον γιο του Σταύρο ωστόσο ήταν και θα είναι πάντα ο πατέρας του, ο μπαμπάς του. Ήταν και θα είναι αυτός που μαζί του έπαιξε για πρώτη φορά μπάλα, αυτός που μαζί του έμαθε ποδήλατο, αυτός που μαζί του έμαθε τον κόσμο όλο!

Αυτός και η κόρη του, ήταν άλλωστε οι δύο μεγάλες αδυναμίες του Μάκη Ψωμιάδη που έφυγε από τη ζωή τόσο απρόσμενα, τόσο ξαφνικά...

«Τον βρήκα νεκρό στο πάτωμα»

Συγκλονίζει ο γιος του Σταύρος, ο οποίος μιλώντας στο star.gr περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τις δραματικές στιγμές που έζησε όταν αντίκρισε νεκρό τον πατέρα του.

Όπως χαρακτηριστικά είπε «τον μπαμπά μου τον είχα στο σπίτι μου για να τον προσέχω καθώς τις τελευταίες δύο μέρες αισθανόταν κάποια δυσφορία, όχι κάτι σοβαρό, αλλά ήθελα να έχω τον νου μου. Χθες στις 12.30 το βράδυ τον άφησα να κοιμάται στον καναπέ και βγήκα μια βόλτα να καθαρίσω το κεφάλι μου. Όταν επέστρεψα στο σπίτι μου, στις 3.10 τα ξημερώματα βρήκα τον πατέρα μου νεκρό στο πάτωμα. Προφανώς σηκώθηκε να πιει νερό και στην πορεία έπεσε νεκρός. Αμέσως κάλεσα ασθενοφόρο και στο μεταξύ του έκανα συνεχώς μαλάξεις. 
Όταν ήρθε το ασθενοφόρο μετά από περίπου 15 λεπτά, πήγαμε στο νοσοκομείο όπου εκεί οι γιατροί προσπάθησαν να τον ανατάξουν αλλά δυστυχώς δε τα κατάφεραν. 
Είμαι συγκλονισμένος, δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας εκτός από μια εγχείρηση για αλλαγή βαλβίδας που προγραμματίζαμε να κάνει στις 15 Γενάρη για να έχει γυρίσει και η αδελφή μου από την Ισπανία, δεν είχε κάτι άλλο. Τι να πω, μας πρόλαβε ο Θεός».

Ο αμφιλεγόμενος Μάκης Ψωμιάδης: Η ταραχώδης ζωή του «αγαπούλα»

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στην εκκλησία όπου ήταν ιερέας ο πατέρας του Μάκη Ψωμιάδη

Όπως δήλωσε ο Σταύρος Ψωμιάδης «επιλέξαμε η εξόδιος ακολουθία να γίνει την Παρασκευή, στη μία το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στη Νέα Φιλαδέλφεια γιατί σε εκείνη την εκκλησία ιερουργούσε ο παππούς μου. Εκεί μέσα μεγάλωσε ο πατέρας μου. Εκεί θα τον κλάψουμε. Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου».