Δείτε ΟΛΗ τη showbiz ΧΩΡΙΣ ΡΕΤΟΥΣ: Aτέλειες, κυτταρίτιδα και περιττά κιλά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους εγχώριους σταρ στα περιοδικά αψεγάδιαστους, με κορμιά που αγγίζουν το τέλειο. Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα αυτή απέχει πολύ από την πραγματικότητα και επιτυγχάνεται χάρη στην επεξεργασία των φωτογραφιών και το, διάσημο πια, photoshop. Ήρθε, όμως, ο καιρός να δούμε τους επωνύμους, όπως είναι στην πραγματικότητα και να αποδείξουμε ότι και εκείνοι είναι άνθρωποι με ατέλειες, κυτταρίτιδα, περιττά κιλά, όπως όλοι μας.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Ciao, δείχνει φωτογραφίες των σταρ χωρίς ρετούς.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό ότι αγαπά το καλό φαγητό και είναι συχνά επιρρεπής στις γευστικές απολαύσεις. Έτσι, φέτος το καλοκαίρι η ωραία Ελένη της τηλεόρασης απαθανατίστηκε με το μαγιό της, χωρίς καθόλου ρετούς, και με κυτταρίτιδα και χαλάρωση. Άλλωστε, είναι και μητέρα τριών παιδιών και δεν είναι δυνατόν το σώμα της να είναι αψεγάδιαστο. Αν και η παρουσιάστρια προσέχει πολύ τη διατροφή της, καθ” όλη τη διάρκεια της χρονιάς, το καλοκαίρι αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο, με τα αποτελέσματα να είναι εμφανή στη σιλουέτα της. ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

 

Όσο για την κουμπάρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία απόλαυσε τα μπάνια της στη Ρόδο και, όπως φάνηκε στις αρετουσάριστες φωτογραφίες της με φλοράλ μπικίνι, διαθέτει και εκείνη ατέλειες. Αν και κατά γενική ομολογία, η τραγουδίστρια διαθέτει εξαιρετικό σώμα, φέτος την είδαμε με κυτταρίτιδα, «ψωμάκια» και περιττά κιλά.

Για την σιλουέτα της Έλενας Παπαρίζου έχει γίνει πολύς λόγος. Από τον θάνατο του πατέρα της και μετά, όπως έχει παραδεχτεί η σέξι τραγουδίστρια και σε συνδυασμό με τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τον θυρεοειδή της, έχει πάρει αρκετά κιλά. Οι φωτογραφίες της με μαγιό αποδεικνύουν ότι βρίσκεται σε συνεχή «μάχη» με τη ζυγαριά, διαθέτοντας ακόμα κυτταρίτιδα και περιττά κιλά.

Η Δέσποινα Βανδή το έχει παραδεχτεί πολλές φορές: «Έχω κι εγώ κυτταρίτιδα. Σας ευχαριστώ που με ρετουσάρετε στα περιοδικά, αλλά έχω ατέλειες όπως όλες οι γυναίκες». Μετά από δύο παιδιά, άλλωστε, είναι λογικό να έχει κάποιες ατέλειες στο, αδύνατο και τα άλλα, σώμα της. Η Δέσποινα Βανδή προσέχει πολύ τη διατροφή της και γυμνάζεται εντατικά, ωστόσο, οι φωτογραφίες της με μαγιό αποδεικνύουν, απλά, ότι τελειότητα δεν υπάρχει!

Όπως παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλουφέτος το καλοκαίρι πήρε αρκετά κιλά, με αποτέλεσμα να μη νιώθει άνετα με την εικόνα του. Κάτι τα μεζεδάκια της Νάξου, κάτι που η αγαπημένη του, Κατερίνα Κόκλα, είναι εξαιρετική μαγείρισσα, δεν ήθελε πολύ να βρεθεί ο Γρηγόρης με πολλά περιττά κιλά. Οι φωτογραφίες του με μαγιό δείχνουν ότι πρέπει ο δημοφιλής παρουσιαστής να ξεκινήσει επειγόντως γυμναστική και δίαιτα.

Οι φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστιδού με μαγιό, αλλά χωρίς ρετούς, που δημοσιεύτηκαν φέτος το καλοκαίρι, δημιούργησαν σάλο. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με περιττά κιλά και φουσκωμένη κοιλίτσα που δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα.

Μπορεί η Έλλη Κοκκίνου να είναι εδώ και χρόνια φαν της υγιεινής διατροφής και της γυμναστικής, φέτος, όμως, οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της από την παραλία απέδειξαν ότι ούτε κι εκείνη κατάφερε να ξεφύγει από τον «εφιάλτη» της κυτταρίτιδας. Ωστόσο, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να υποβληθεί σε ένα εντατικό πρόγραμμα άσκησης και διατροφής, ώστε να λάμψει επί πίστας.

enter tv