Ολυμπιακός ο απόλυτος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με… τρένο χωρίς φρένα μοιάζει τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός, κλείνοντας τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με το απόλυτο.

Μπορεί ακόμα να μην έχει… κριθεί η τύχη του «αιώνιου» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που δεν ξεκίνησε ποτέ, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο πρώτο… μισό της φετινής σεζόν, μετρώντας μόνο νίκες στην Super League, κατακτώντας πανηγυρικά τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Το «συγκρότημα» του Μάρκο Σίλβα,  πήρε το «τρίποντο» και έκλεισε ονειρικά το 2015.

Οι Πειραιώτες με σκόρερ τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα από το σημείο του πέναλτι, που είχε κερδίσει ο ίδιος, αρχικά σε χέρι του Κρολ και εν συνεχεία από την ανατροπή του Δαύκου, έφυγαν από το νησί του Αιγαίου, βάζοντας μία ακόμα νίκη στις αποσκευές τους και δείχνουν ασταμάτητοι για έναν ακόμα τίτλο στην Ελλάδα. Πλέον, άπαντες στο Ρέντη ετοιμάζονται για τις γιορτές των Χριστουγέννων, καθώς πήραν 9ήμερο ρεπό από τον Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναγνωρίζει τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του, όχι μόνο στις υποχρεώσεις εντός των τειχών, αλλά και στην Ευρώπη, σ’ έναν απαιτητικό όμιλο στο Champions League, όπου η εντός έδρας ήττα από την Άρσεναλ δεν τους επέτρεψε να συνεχίσουν την πορεία τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αλλά στο Europa League, όπου τον Φεβρουάριο θα παίξουν απέναντι στην Άντερλεχτ. Έτσι, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα επιστρέψουν στα… βάσανα στις 29 Δεκεμβρίου, προκειμένου να προετοιμαστούν για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.

Ακόμα, η διοργανώτρια αρχή δεν έχει ορίσει τα ματς της πρώτης μέρας στο δεύτερο… μισό του πρωταθλήματος, αλλά όπως όλα δείχνουν, θα διεξαχθεί στις 2, 3 και 4 Ιανουαρίου, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να είναι έτοιμοι για την «μάχη» της 16ης αγωνιστικής, κόντρα στον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη. Ακόμα, οι επόμενες μέρες δίνουν την ευκαιρία στους τραυματίες να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους και να είναι στην διάθεση του Μάρκο Σίλβα.

Πάντως, ο Πορτογάλος αναμένεται να δώσει την λίστα με τους παίκτες που δεν υπολογίζει για το υπόλοιπο της σεζόν και ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές αναμένεται να αφήσουν το Ρέντη για άλλες… πολιτείες.

Πηγή: onsports.gr