Πρωταγωνίστρια του "Μπρούσκο" βάφτισε την κόρη της! Η όμορφη νονά και το τρικούβερτο γλέντι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Βάφτιση με αέρα από Κυκλάδες ήταν αυτή της κόρης πασίγνωστης ηθοποιού και πρωταγωνίστριας του Μπρούσκο η οποία ήταν πολύ ευτυχισμένη. 

Ο λόγος για τη Στέλλα Κωστοπούλου η οποία σήμερα βάφτισε μαζί με τον σύζυγό της την κόρη της παρουσία συγγενών και φίλων.

Η βάφτιση έγινε στην Τήνο και νονά της μικρής ήταν μία επιστήθια φίλη της ευτυχισμένης μαμάς, η οποία μάλιστα έπαιζε στο Τατουάζ. Ο λόγος για τη Χριστίνα Κυριάκου με την οποία η Στέλλα Κωστοπούλου είναι φίλη εδώ και περίπου δέκα χρόνια.

Τώρα λοιπόν η φιλία τους επισφραγίστηκε με την κουμπαριά και όπως έγραψε η χαρούμενη μανούλα της μικρής ανεβάζοντας φωτογραφία από τη βάφτιση: "Και κάπως έτσι επισφραγίστηκε μια φιλία 10 και πλέον ετών.Και κάπως έτσι γίναμε και επίσημα οικογένεια, όπως άλλωστε νιώθαμε όλα αυτά τα χρόνια.
Ξέρω ότι θα είσαι εκεί πάντα -δεν ήταν τυχαία η επιλογή σου γι" αυτόν τον ρόλο. Δεν θα αλλάξει κάτι άλλωστε, πάντα είσαι εκεί! Μόνο που τώρα θα βαδίζει στην παρέα μας και η ΑΝΔΡΙΑΝΗ κι εσύ θα πάψεις να λέγεσαι Χριστίνα ή όλα αυτά που σε λέω κατά καιρούς, γιατί τώρα πια λέγεσαι ΝΟΝΑ!
Η πιο άξια νονά που θα μπορούσαμε να έχουμε!
Α, ναι, και η πιο τολμηρή!!! Σ" αγαπάμε!!!"

Η βάφτιση λοιπόν έγινε στην Τήνο και το όνομα που πήρε η μικρή ήταν Ανδριανή. Αμέσως μετά ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι με παραδοσιακή μουσική και χορούς. Το έκαψαν, κοινώς οι παρευρισκόμενοι. Δείτε στα παρακάτω βίντεο όσα συνέβησαν στο γλέντι μετά το μυστήριο.

Πηγή: www.gossip-tv.gr