Νέος πόλεμος στη σόουμπιζ: Η κόρη του Ρασούλη κατά του Ρέμου: «Το σκυλέ δύσκολο να αποβληθεί» (pics)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νέος πόλεμος ξέσπασε στην ελληνική σόουμπιζ και συγκεκριμένα στον χώρο του πενταγράμμου μετά την ευθεία επίθεση της κόρης του αξέχαστου Μανώλη Ρασούλη στον Αντώνη Ρέμο.

Η Ναταλία Ρασούλη, με μια ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Facebook, έριξε τα... βέ­λη της στον Αντώνη Ρέμο για την εμφάνισή του στις 11 Νοεμβρίου με τον διάση­μο Λιβανέζο πιανίστα Guy Manoukian, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και ακολούθησαν δεκάδες άλλα πικρόχολα σχόλια!

«Ελα, ρε Ρέμο, τεράστιε. Τρέλανέ μας. Και Σκάλα του Μιλάνου εύχομαι. Μια παραγγελιά για με please: lucevan le stelle και δέκα ταψιά γαρύφαλλα για πάρτη σου. Καλά δεν τα λέω;» έγραψε η μουσικός και κόρη του αείμνηστου τραγουδοποιού.

«Vesti la giubba μην σου πω» γράφει ένας διαδικτυακός φίλος της, για να απαντήσει η ίδια ακόμα πιο... σκληρά: «Αυτή απαιτεί και αμφίεση λίγο κλόουν».

Κάποιος άλλος συμπλήρωσε: «Στον επόμενο τόνο μπορεί να τον έβλεπες και με τον Παβαρότι μαζί, αν δεν εί­χε αποδημήσει».

Τα σχόλια συνεχίστηκαν στο ίδιο κλίμα: «Μη δολοφονείτε τη μουσική», με τη Ναταλία Ρασούλη να το... τερ­ματίζει, γράφοντας «μπορεί να βγει ωραίο στο τέλος. Αν πει τίποτα λιβανέζικα. Αλ­λά το σκυλέ δύσκολο να αποβληθεί. Σαν την Πάολα. Ωραία στον Θε­οδωράκη, αλλά πίστα». Και... μόλις άρχισαν τα όργανα!

Πηγή: Espresso