ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΑΣ – Κολλημένος με την καρέκλα ο Νίκος Μπελαβίλας !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τι κι αν η Κυβέρνηση άλλαξε...

Τι κι αν ο Δήμαρχος Αθηναίων άλλαξε...

Τι κι αν ήρθαν οι «κακοί δεξιοί»...

Ο κατά τα άλλα «αριστερός αγωνιστής» Νίκος Μπελαβίλας δε λέει να το κουνήσει από την καρέκλα του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΕ.

Ο Πειραιώτης Καθηγητής φαίνεται πως «έχει πιάσει την καλή» αφού από όσο μαθαίνουμε ο μισθός από τη συγκεκριμένη θέση ανέρχεται δε μερικές χιλιάδες ευρώ το μήνα!

Με άλλα λόγια, ο Νίκος Μπελαβίλας, ο οποίος πλέον είναι και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, μιας και υπήρξε υποψήφιος Δήμαρχος με το ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί τον ορισμό του πολυθεσίτη!

Καθηγητής στο Πολυτεχνείο, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος στην ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΑΣ ΑΕ, Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά (χωρίς σταυρό)... και δεν ξέρουμε αν μας διαφεύγει κάτι ακόμα.

Ο Νίκος Μπελαβίλας θα μπορούσε να αποτελέσει το συνώνυμο του σύγχρονου αριστερού (κατά ΣΥΡΙΖΑ) στο ελληνικό λεξικό... επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά το σοφό ρητό «αριστερός με δεξιά τσέπη»!

Άλλωστε δεν ήταν τυχαίο ότι το σύνθημα που ένωνε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατά τα έτη της διακυβέρνησης της χώρας - και έπειτα (βλέπε Θάνου) - ήταν το «Πάνω απ’ όλα η καρέκλα»!

Από το site της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΕ http://athensanaplasis.gr/o-foreas/prosopa/