ΣΟΚ: Οι καλλονές που γίνονται τζιχαντίστριες- Είναι φανατισμένες και διψούν για αίμα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


​Όλο και περισσότερες γυναίκες μπαίνουν στις τάξεις των τζιχαντιστών και εκπαιδεύονται ως μαχήτριες του Ισλαμικού κράτους. Μάλιστα, τον Ιούνιο του 2014, το Ισλαμικό Κράτος  είχε ανακοινώσει τη δημιουργία ενός ειδικού στρατιωτικού σώματος γυναικών, το El-Khansa, σε Ιράκ και Συρία.

120115170805_5651.png


Και μπορεί οι Μουσουλμάνοι να υποτιμούν το γυναικείο φύλο με τους πιο φανατισμένους να το μισούν, ωστόσο με τους Τζιχαντιστές τα πράγματα είναι διαφορετικά… μιας και θέλουν στρατό και οι γυναίκες πλέον αποτελούν από ένα σημαντικό κομμάτι του. Επιπλέον ο εχθρός είναι ένας… η Δύση! Οι γυναίκες που μπαίνουν στο Ισλαμικό κράτος είναι φανατισμένες και διψούν για αίμα πολιτών που ζουν στη Δύση.

femme-samantha-lewthwaite.jpg


Σημαντικός παράγοντας για το μίσος που τρέφουν για τον Δυτικό πολιτισμό είναι, σύμφωνα με τους ειδικούς, και η προπαγάνδα που ασκούν οι τζιχαντιστές. Τις πείθουν ότι το Ισλάμ τις σέβεται σε αντίθεση με τη Δύση μιας και τις «αναγκάζει» να δείχνουν το σώμα τους και να κάνουν παρέα με άντρες.

Δεν είναι τυχαίο πως από πολλά ευρωπαϊκά κράτη και όχι μόνο, νέα κορίτσια, τα οποία μπορεί να νιώθουν απογοητευμένα από την εποχή μας, το σκάνε από τα σπίτια τους και ταξιδεύουν μέχρι την Σύρια για να μπουν στους Τζιχαντιστές.

120115170804_4325.jpg


Εκεί, μαθαίνουν να πολεμούν αλλά κυρίως γίνονται σύζυγοι… Παντρεύονται τζιχαντιστές, κάνουν παιδιά και φροντίζουν το σπίτι τους. Υποχρέωση τους είναι να στηρίζουν ψυχολογικά τον άντρα τους αλλά και να μεγαλώνουν τα παιδιά τους με τέτοιο τρόπο ώστε να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του.

«Ο Αλλάχ έπλασε τους άντρες να στηρίζουν δυναμικά το τζιχάντ όπως έπλασε τις γυναίκες να γεννούν παιδιά. Το καλύτερο πράγμα για έναν άντρα είναι το τζιχάντ και το καλύτερο πράγμα για μια γυναίκα είναι να αποτελεί παραδειγματική μητέρα και να μεγαλώνει τα παιδιά της στον ορθό δρόμο», γράφει μία από αυτές.

upl5649ae78a4646.jpg


Μάλιστα, υπάρχει και ένα βιβλίο το οποίο δίνει οδηγίες για το πώς μπορεί κάποια να είναι καλή σύζυγος τζιχαντιστή.

Όπως αναφέρει τα κορίτσια μπορούν να παντρεύονται από τα 9 χρόνια, αλλά η καλύτερη ηλικία είναι τα 16 ή τα 17 χρόνια, ενώ δεν επιτρέπεται να εργάζονται και πρέπει να μάθουν να ράβουν και να μαγειρεύουν.

«Το μοντέλο που υιοθέτησαν οι άπιστοι στη Δύση απέτυχε τη στιγμή ακριβώς που οι γυναίκες «απελευθερώθηκαν» από το σπίτι τους», γράφει χαρακτηριστικά.