ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: 1,8 εκ. ευρώ για… Κέντρο επιχειρηματικής καινοτομίας & γαλάζια ανάπτυξη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Τεράστια επένδυση από τον Δήμο Πειραιά για τη Δημιουργία ενός Κέντρου Επιχειρηματικής Καινοτομίας

- Δείτε ποια εταιρία αναλαμβάνει το έργο

- Δείτε το αντικείμενο του έργου των 1,8 εκατομμυρίων ευρώ

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Φαίνεται πως έχουμε βγει για τα καλά από την κρίση και στον Πειραιά!

Με μια τεράστια επένδυση για τα οικονομικά δεδομένα του Δήμου Πειραιά - ίσως από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών - ύψους 1,8 εκ. ευρώ, ανατέθηκε στην εταιρία Planet, η δημιουργία Κέντρου Επιχειρηματικής Καινοτομίας με στόχευση στη Γαλάζια Ανάπτυξη!

Για να γίνει μια σύγκριση μεγεθών μεταξύ έργων κοινοφελούς σκοπού, για την κατεδάφιση του Πύργου στο κέντρο του Πειραιά απαιτούνταν περίπου 3 εκ. ευρώ, τα οποία δε βρέθηκαν ποτέ εδώ και δεκαετίες!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ 1.800.000 ΕΥΡΩ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ PLANET ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ 1,8 ΕΚ. ΕΥΡΩ

Η εταιρία PLANET A.E (ανώνυμη εταιρία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών) που λειτουργεί εδώ και δεκαετίες και έχει ως γενική διευθύντρια - COO (Chief Operating Officer), επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης (Development Consulting) και Αντιπρόεδρο της εταιρίας την κυρία Μάχη (Ανδρομάχη) Καραγιάννη.

Η κυρία Καραγιάννη είναι σύζυγος του οικονομολόγου, αναπληρωτή καθηγητή στο Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου και γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Ηλία Πλασκοβίτη, ενός πολιτικού που έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε κυβερνητικές θέσεις επί ΠΑΣΟΚ, μιας και την περίοδο 1993-1998 ήταν γενικός γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και το 2000-2004 ήταν γ.γ. στο υπουργείο Εξωτερικών.

Η σύζυγος λοιπόν του επίλεκτου και διαχρονικού στελέχους του Κινήματος είναι το νούμερο δύο της PLANET, εταιρίας που αυτοπροβάλλεται στο Διαδίκτυο και την ιστοσελίδα της, ως η «μεγαλύτερη ελληνική εταιρία παροχής υπηρεσιών Συμβούλων Διοίκησης Επιχειρήσεων και Έργων και έχει κατακτήσει έναν σημαντικό ρόλο του μετασχηματισμού της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, με στόχο την πραγματική σύγκλιση και την εναρμόνιση της χώρας με την Ευρωπαϊκή Ενωση.

...Το πόσο τώρα εναρμονίστηκε η Ελλάδα και μετασχηματίστηκε η ελληνική οικονομία και κοινωνία με τη βοήθεια της εταιρίας Planet είναι άλλο ζήτημα!

Ελπίζουμε τα 1,8 εκ. ευρώ που θα λάβει η εταιρία Planet όπως προβλέπεται από το διαγωνισμό που κέρδισε στο Δήμο Πειραιά, να είναι αρκετά για ένα επιτυχές αποτέλεσμα που θα αποφέρει σύντομα καρπούς στον Πειραιά!