Στο Καραϊσκάκη η Μενεγάκη για χάρη του Θρύλου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


H Ελένη Μενεγάκη ανέκαθεν, μέσα από την εκπομπή της, έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον για το ελληνικό ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Πέρα από το σχολιασμό on air για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, η Ελένη Μενεγάκη με μεγάλο ενθουσιασμό πέρσι είχε φωτογραφηθεί με την Εθνική, όταν τυχαία τους είχε βρει σε εστιατόριο στα νότια προαστια.

Ειδικά για τον Ολυμπιακό η Ελένη εκφράζει πάντα το ενδιαφέρον της, στέλνει τη θετική της ενέργεια κι εκφράζει πάντα τις απορίες της.

Βέβαια, δεν είναι τυχαίο αφού, όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια και ο γιος της, Άγγελος, αλλά και ο μικρότερος αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος είναι φανατικοί οπαδοί της ομάδας του Πειραιά.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ χθες, η Ελένη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο τουίτερ της ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, ότι πήγε πρώτη φορά στο γήπεδο και μάλιστα για εκείνη τόνισε ότι είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Στο Καραϊσκάκη βρέθηκε λοιπόν, η ωραία Ελένη μαζί με τον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο για τον αγώνα του Champions League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μπάγιερν Μονάχου.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια άφησε για λίγο στο σπίτι τα παιδιά της και τον Μάκη Παντζόπουλο για να παρακολουθήσει απο κοντά τον ποδοσφαιρικό αγώνα.

Μέχρι και στη διαδικασία να βρίσει μπήκε η Ελένη που όπως μας έχει μάθει τόσα χρόνια είναι εναντίον των γυναικών που βρίζουν αφού δεν αποπνέει καμιά θηλυκότητα.

Η Ελένη, όμως πωρώθηκε με τον Ολυμπιακό, που δεν ήταν η καλή του βραδιά αφού ηττήθηκε, και της ξέφυγαν και κάτι κακά λογάκια, όπως έγραψε στη φίλη της Κατερίνα Ζαρίφη:

«Α ρε Ζαρίφη ! Πόσο δίκιο είχες! Μέχρι κι εμένα μου ξέφυγαν κάτι κακά λογάκια! Πέρασα υπέροχα κ θέλω πάλι!».

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

Πηγή: tora-tora.gr