ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Υποψήφιος Κοινοτικός σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υποψήφιος Κοινοτικός σύμβουλος στην Ε' Δημοτική Κοινότητα Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο και τον συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο»

- Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ανήκει στη νέα γενιά των υποψηφίων Κοινοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο».

Γεμάτος ιδέες και όρεξη για δουλειά οραματίζεται έναν Πειραιά «Πρότυπο»!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: 

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι 20 ετών και είναι προπτυχιακός Φοιτητής στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και τραπεζικής διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς ενώ παράλληλα  δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο του τουρισμού.

 Από πολύ μικρή ηλικία εκδηλώθηκε η αγάπη του για τα κοινά, εκδήλωση που καλλιεργήθηκε λόγω της οικονομικής και πολιτικής κρίσης που ξέσπασε στην χώρα τα τελευταία χρόνια. Έτσι σε ηλικία μόλις 16 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με την ΟΝΝΕΔ
και αργότερα της ΔΑΠ ΝΔΦΚ την οποία έχει την τιμή να εκπροσωπεί σήμερα ως υπεύθυνος τμήματος.

Έχοντας λοιπόν συμπληρώσει ένα ενδιαφέρον βιογραφικό ως νέος θέλησε να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω και να βοηθήσει την γειτονιά του με νέες καινοτόμες ιδέες αλλά και έργα. Έτσι αποφάσισε στις εκλογές του Μαΐου να είναι υποψήφιος Κοινοτικός σύμβουλος στην Ε' Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Πειραιά.
Ο υποψήφιος δήλωσε: 
«Στην απόφασή μου αυτή  συνέβαλε η ιδανική υποψηφιότητα του αυριανού Δημάρχου Πειραιά Νίκου Βλαχάκου, ενός ανθρώπου που έχει μάθει να δουλεύει στην ζωή του και που αγαπάει τον Πειραιά την πόλη που ζει και εργάζεται και είναι έξω από τα στενά κλισέ της πολιτικής.
Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η πλήρως αναποτελεσματική δημαρχεία του απερχόμενου Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και η ολίσθηση προς την παρακμή τόσο της δικής μου γειτονιάς στο Ε'Διαμερισμα όσο και ολοκλήρου του Δήμου την τελευταία 5ετια.
 Εγώ αποφάσισα να συμμετάσχω στην μάχη της κάλπης στο πλευρό του Πειραιώτη γιατρού και ζητώ την στήριξη του Πειραϊκού λαού γιατί ο Πειραιάς έχει ανάγκη από αυτό το φρέσκο το καινούριο και το καινοτόμο,γιατι ο Πειραιάς έχει ανάγκη να ακούσει την φωνή των παιδιών του, γιατί ζω και δραστηριοποιούμαι στον Πειραιά περπατάω στους δρόμους του, ζω τα προβλήματα του και θέλω να συμβάλω στην ανάπτυξη του.
Σε 5 χρόνια λοιπόν φαντάζομαι έναν Πειραιά απαλλαγμένο από τα βαρίδια του παρελθόντος, που δεν θα είναι θύμα των ακατάλληλων δημοτικών αρχών, έναν Πειραιά καθαρό, χωρίς κυκλοφοριακό,που θα αξιοποιεί πλήρως την τουριστική του δύναμη, αλλά και έναν δήμο που δεν θα ξέχνα τους δημότες του.
   Στοίχημα μου να βγάλω την Ε' Δημοτική Κοινότητα από τους  ρυθμούς της παρακμής και να αξιοποιηθεί κάθε μέσω ούτως ώστε να γίνει μια γειτονιά που ο πολίτης θα χαίρεται να περπατάει στους δρόμους, όπου ο ΑΜΕΑ θα κινείται με ασφάλεια,όπου ο ηλικιωμένος θα μπορεί να κυκλοφορήσει ελεύθερα μετά τις απογευματινές ώρες,όπου ο επιχειρηματίας που επενδύει στην ανάπτυξη της γειτονιάς θα στηρίζεται απ' την κοινότητα με κάθε τρόπο.
  Σε 5 χρόνια από τώρα φαντάζομαι μια γειτονιά που να αξίζει στους Πειραιώτες, μια γειτονιά ΠΡΌΤΥΠΟ μέσα σε εναν ΠΕΙΡΑΙΆ ΠΟΛΗ ΠΡΌΤΥΠΟ.»