ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – ΠΕΡΑΜΑ: Η πολιτική αλλαγή με την σφραγίδα της Νεολαίας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Γράφουν ο Τομεάρχης για θέματα Νεολαίας του Δημοτικού συνδυασμού «Πέραμα όλοι μαζί», Δημήτρης Κακαζάνης και ο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος «Περαμα όλοι μαζί» 
Χρήστος Παπαφωτιου
Πρέπει με τις εκλογές της 26ης Μαΐου να περάσει το μήνυμα της αλλαγής. Μιας αλλαγής με άρωμα ανανέωσης τόσο σε Δημοτικό επίπεδο και σε Ευρωβουλευτικό επίπεδο.
Σε Δημοτικό επίπεδο η νεολαία να στηρίξει της αναβάθμιση της πόλης, όχι την μιζέρια-ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ, όχι την υποβάθμιση-την ΑΝΆΠΤΥΞΗ. Στην περίπτωση του Δήμου Περάματος, η νεολαία πρέπει να μην επιτρέψει άλλο την υποβάθμιση της πόλης. Πρέπει να φανεί αντάξια για τις ιδέες της και να δώσει το τελικό μήνυμα της μετάβασης από την εποχή της κοινωνικής απαξίωσης και της αδιαφορίας σε μια εποχή όπου ο Δήμος θα νοιάζεται και θα στηρίζει τον πολίτη, θα αγκαλιάζει και θα δέχεται τις ιδέες της νεολαίας ώστε να πάει η ευρύτερη περιοχή του Περάματος εκεί που της αξίζει.

Στην περίπτωση της Ευρωβουλής, ώρα είναι να στηρίξουμε ανθρώπους που νοιάζονται για την αναβάθμιση της εικόνας της χώρας μας εντός αλλά και εκτός της χώρας μας.
Τέλος θα πρέπει να σκεφτούμε ότι η πολιτική και η κοινωνία συνδυάζονται. Με φρέσκες ιδέες και προτάσεις υπάρχει ανάπτυξη, με αδιαφορία και απραξία υπάρχει υποβάθμιση και εμείς οι νέοι που αγαπάμε την πόλη μας, την χώρα μας και την Ευρώπη δεν θέλουμε υποβάθμιση... ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ !