ΑΝΝΑ ΜΠΑΣΤΙΑΝΟΥ: Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Γ' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη και το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής»
- Η Άννα Μπαστιάνου είναι γνήσια Πειραιώτισσα

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Η Άννα Μπαστιάνου συστρατεύεται εκ νέου με τον Γιάννη Μώραλη ως υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Γ' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά.

Θέλει να συνεχίσει να συνδράμει τις υπηρεσίες της για το καλό της περιοχής της.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΣΤΙΑΝΟΥ ΑΝΝΑ:
Γεννήθηκε και μεγάλωσε, στο Νέο Φάληρο του Πειραιά, πίσω από το Στάδιο Καραΐσκάκη. Είναι σύζυγος Πλοίαρχου του Εμπορικού Ναυτικού και μητέρα τριών παιδιών. Ξεκίνησε την καριέρα της ως Επιχειρηματίας, διατηρώντας κατάστημα έτοιμων ενδυμάτων, επί της Οδού Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κέντρο του Πειραιά.

Δραστηριοποιείται με τα κοινά από το 1994 ως Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος με τον τότε Υποψήφιο Δήμαρχο, Χρήστο Αγραπίδη. Το 1998 διετέλεσε, βοηθός ταμία στο 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Νέου Φαλήρου. Το 2001 εξελέγη Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου του Νέου Φαλήρου.
Το 2010 εξελέγη, Κοινοτική Σύμβουλος του Γ΄Διαμερίσματος καθώς επίσης και το 2014 με τον συνδυασμό του σημερινού Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

Τέλος πρόκειται για έναν απλό και καθημερινό άνθρωπο που ως σκοπό έχει να συμβάλλει με ουσία στα καθημερινά προβλήματα του τόπου μας, και να προσφέρει στους Δημότες το καλύτερο δυνατό για τη βελτίωση της Κοινότητας μας και της Πόλης μας.