ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ: 100 χρόνια εμπειρίας στα υφάσματα και τη διακόσμηση σπιτιού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Μια εταιρεία «θεσμός» στο κέντρο του Πειραιά

- Ποιοτικά υφάσματα και ασυναγώνιστες τιμές με την υπογραφή Ιωσηφίδης

- Άξιοι συνεχιστές της ιστορίες τα αδέρφια Γιάννης και Κυριάκος Ιωσηφίδης

… της Γεωργίας Πλατή, Αρχισυντάκτριας του Piraeus Press

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των υφασμάτων και των λευκών ειδών περίπου έναν αιώνα. Η ιστορία αυτού του ταξιδιού ξεκίνησε από τον Νίκο Ιωσηφίδη, ο οποίος πουλούσε υφάσματα στις λαϊκές αγορές.

Το 1940 άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Δραπετσώνα και το 1948 μεταφέρθηκε στον Πειραιά σε ένα υπόγειο χώρο, ενώ παράλληλα δημιούργησαν και εργοστάσιο παραγωγής υφασμάτων που λειτούργησε μέχρι το 1958. Οι πελάτες του έδειχναν εμπιστοσύνη από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του και το όνομα ΙΩΣΗΦΊΔΗΣ είχε ταυτιστεί πλέον με την ποιότητα και το εκλεκτό γούστο.

Με το πέρασμα του χρόνου, κατάφερε να δημιουργήσει μια πολύ μεγάλη εταιρία η οποία το 1970 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο χώρο επί της Αντιστάσεως 21. Απασχολούσε 200 άτομα και ήταν από τις τρεις μεγαλύτερες εμπορικές επιχειρήσεις του Πειραιά.

Δυστυχώς, το 1991 η επιχείρηση καταστράφηκε ολοσχερώς από εμπρησμό. Τότε, τα παιδιά του Νίκου Ιωσηφίδη, Γιάννης και Κυριάκος Ιωσηφίδης, έστησαν την επιχείρηση από την αρχή, με έδρα το Μαρούσι και κατάφεραν με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά να την αναπτύξουν και να την επεκτείνουν.

Το 1995 μετά από πορεία τεσσάρων χρόνων επιστρέψαμε στο Πειραιά στο ίδιο σημείο αφετηρίας, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και Καραολής Δημητρίου όπου και εδρεύουν μέχρι και σήμερα.

Στο κατάστημα ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε λευκά είδη, διακοσμητικά εσωτερικού χώρου, κουρτίνες, χαλιά, υφάσματα με το μέτρο καθώς και νυφικές, βρεφικές και παιδικές δημιουργίες.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΚΑΡΑΟΛΗ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 11

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:210 4178 426