ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Η Σμάρα Γλου μιλά στο PP για την ίδια, τον Πειραιά, το εμπόριο και τον τουρισμό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


-Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη θα είναι η Σμάρα Γλου

- Η Πειραιώτισσα επιχειρηματίας μίλησε αποκλειστικά στο Piraeus Press για την υποψηφιότητά της, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πειραιάς, το εμπόριο, τον τουρισμό και σχολίασε την απόφαση του ΚΑΣ 

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Η νέα δυναμική Πειραιώτισσα είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για την υποψηφιότητά της ως Δημοτικής Συμβούλου με τον Γιάννη Μώραλη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Αγαπάει τον Πειραιά, τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε και θέλει να προσφέρει όλες τις δυνάμεις της για το καλό του τόπου της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΣΜΑΡΑΣ ΓΛΟΥ:

- Πες μας λίγα λόγια για σένα.

Το όνομα μου είναι Σμάρα και είμαι 25 χρονών. Έχω πάρει πτυχίο στο Μarketing. Έχω 3 αδερφές την Μαρία, την Ζήνα και την Σταματίνα. Λόγω της οικογενειακής επιχείρησης με τα καταστήματα ανδρικών ρούχων είχαμε την ευκαιρία να μπούμε από μικρή ηλικία στο στίβο εργασίας!

Τον τελευταίο καιρό  μαζί με την αδερφή μου Σταματίνα ασχολούμαστε  με την εταιρική ένδυση. Παρουσιάζουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τις στολές προσωπικού σε ξενοδοχεία, εστιατόρια – μπαρ, yachts, και σε οποιαδήποτε εταιρεία η οποία έχει ανάγκη από εταιρική ένδυση· είναι κάτι που το αγαπάμε πολύ.

Επίσης πρόσφατα η οικογένεια του εστιατορίου «Βαρούλκο»  δημιούργησε ένα τμήμα εκδηλώσεων του οποίου έχω αναλάβει την επικοινωνία!

Αγαπάω πολύ τη μουσική καθώς και τη γυμναστική. Προσφάτως έχω ξεκινήσει μαθήματα πιάνου και τον τελευταίο σχεδόν ένα χρόνο παρακολουθώ μαθήματα yoga.  Λατρεύω τα ζώα και έχω 2 πανέμορφα σκυλάκια !

- Γιατί επέλεξες να ασχοληθείς με το Δήμο;

Γεννήθηκα, μεγαλώνω και κατοικώ στον Πειραιά όπως και όλη μου η οικογένεια εδώ και τρεις γενιές. Οι εμπορικές δραστηριότητες της οικογένειάς μου ξεκίνησαν και συνεχίζονται στον Πειραιά. Έτσι η αγάπη που έχουμε για αυτόν είναι δεδομένη.

Ο Δήμρχός μας Γιάννης Μώραλης έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια  να κάνει τον Πειραιά μας ακόμα πιο όμορφο και να  λύσει πολλά από τα θέματα της καθημερινότητας των κατοίκων. Είμαι νέα! Λατρεύω τον Πειραιά και θέλω να προσφέρω στην πόλη μου με όλες μου τις δυνάμεις.

-Ποια κατά τη γνώμη σου είναι τα προβλήματα του Πειραιά;

Τα προβλήματα σε κάθε πόλη πάνω-κάτω είναι τα ίδια. Προσωπικά πιστεύω πως σε κάθε  πρόβλημα υπάρχει και η λύση του. Σήμερα κάποια από τα θέματα που αντιμετωπίζει ο Πειραιάς μας είναι το κυκλοφοριακό. Όμως με την ολοκλήρωση των έργων του μετρό και του τραμ θα δοθεί και η λύση.

Επίσης ο Πειραιάς χρειάζεται χώρους στάθμευσης. Πρέπει λοιπόν να δημιουργηθούν δημοτικά parking, κάρτες στάθμευσης και λευκές λωρίδες για τους μόνιμους κατοίκους.

Η αξιοποίηση κτηρίων «φαντασμάτων» για τα οποία ο Δήμαρχος μας έχει δώσει λύσεις αξιοποίησης, εκτός από το ότι θα προσφέρουν την οικονομική δυνατότητα στον Δήμο για βελτίωση έργων στον Πειραιά,  κάποια θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν και να φιλοξενήσουν άστεγους · για παράδειγμα ο Πύργος του Πειραιά στην αγορά , η Βίλλα Ζαχαρίου και το κτήριο της Ραλλείου στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου.

Τέλος θέλω να τονίσω ότι τα έργα του Δήμου δεν φτάνουν για να γίνει ο Πειραιάς μας καλύτερος αν όλοι εμείς δεν συμβάλλουμε στην καθημερινότητα μας και δεν σεβόμαστε τον τόπο μας.

-Πώς μπορεί να τονωθεί η εμπορική και τουριστική κίνηση στον Πειραιά;

Οι τουρίστες που φτάνουν στο λιμάνι μας κατά κύριο λόγο με κρουαζιερόπλοια  είναι εκατοντάδες! Πρέπει λοιπόν αντί να φεύγουν κατευθείαν για το κέντρο της Αθήνας να κινούνται και να ξεναγούνται στην πόλη μας και το γεγονός ότι ολοκληρώνονται τα έργα του μετρό θα βοηθήσει σε αυτό. Επίσης με την ολοκλήρωση του μετρό θα έχει ο Πειραιάς πολύ μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

-Τι έχεις να σχολιάσεις για το ότι ο Πειραιάς κηρύχθηκε αρχαιολογικός χώρος με ομόφωνη απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου;

Είναι γνωστό ότι υπάρχουν αρχαία ευρήματα στον Πειραιά . Για παράδειγμα γεννήθηκα στην Πειραϊκή, στην Ακτή Θεμιστοκλέους και τα παιδικά μου χρόνια  όλα τα παιδιά της γειτονιάς παίζαμε στα τείχη του Θεμιστοκλέους .

Ο Πειραιάς σέβεται τα μνημεία του αλλά παράλληλα πρέπει να αναπτύσσεται εμπορικά, πολιτιστικά, οικονομικά  και οικοδομικά καθώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Μεσογείου. Δεν πρέπει λοιπόν να χάσουμε την ευκαιρία της ανάπτυξης του για τυπικούς και όχι ουσιαστικούς λόγους.

Κλείνοντας εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους μου.

Σκοπός όλων μας είναι να βοηθήσουμε τον Δήμαρχό μας να κάνει έναν Πειραιά καλύτερο.!

Διαβάστε επίσης:

Η οικογένεια Γλου στηρίζει Γιάννη Μώραλη – Υποψήφια η Σμάρα Γλου