Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ευχή του προέδρου της ΝΔ από την Πάρο – video

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τρεις περίπου ώρες παρέμεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Νάξο, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί τελευταίο καιρό ανά τη χώρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε το πρωί της Τετάρτης στο αεροδρόμιο της Πάρου όπου και τον υποδέχτηκαν τοπικοί παράγοντες καλωσορίζοντάς τον.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Δημαρχείο στην Παροικία όπου και συνομίλησε με το Δήμαρχο για τρέχοντα ζητήματα του τόπου εκφράζοντας το αμέριστο ενδιαφέρον του για την επίλυση προβλημάτων που αφορούν το νησί και τους κατοίκους του.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε στη Νάουσα δύο καινοτόμες επιχειρήσεις – πρότυπο της Πάρου οι οποίες έχουν στηθεί από νέους ανθρώπους του νησιού και συζήτησε με τους νεαρούς επιχειρηματίες ακούγοντας τους προβληματισμούς τους, θέλοντας έτσι ο ίδιος να τονίσει την έμφαση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας στην καινοτόμο επιχειρηματικότητα και την υγιή οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Σε καφετέρια της Νάουσας όπου μετέβη στη συνέχεια, συνομίλησε για ώρα με απλούς πολίτες και επαγγελματίες της περιοχής οι οποίοι του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους και επιζητούν λύσεις.Δώρα και η ευχή του προέδρου της ΝΔ

Κατόπιν επισκέφθηκε, προσκύνησε και ξεναγήθηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής όπου και του προσφέρθηκαν ως δώρα μια εικόνα της Παναγίας και αναμνηστικά ενθυμήματα και στη συνέχεια περιηγήθηκε τα σοκάκια του οικισμού της Παροικίας χαιρετώντας και συνομιλώντας με πολύ κόσμο.

Ο κ. Μητσοτάκης άνετος, χαλαρός και με καλή διάθεση, αντάλλαξε χειραψίες, συζήτησε με καταστηματάρχες της περιοχής αλλά και με κατοίκους, δείχνοντας εμφανώς το ενδιαφέρον του για τους νέους ανθρώπους τους οποίους προσέγγιζε με φιλική διάθεση.

Σε καφετέρια της Παροικίας, συναντήθηκε έπειτα με πολλούς πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί εκεί για να τον συναντήσουν και αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για διάφορα ζητήματα που αφορούν την Πάρο αλλά και τη χώρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την Πάρο με την ιδιότητα του Προέδρου της ΝΔ ενώ ευχήθηκε την επόμενη φορά να την επισκεφτεί με αυτή του πρωθυπουργού.

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής, με προορισμό τον επόμενο σταθμό της περιοδείας του ήταν η Νάξος.

Πηγή: parianostypos