Ηλικιωμένος 65 χρονών βίασε κι άφησε έγκυο την 11χρονη εγγονή της ερωμένης του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την Τρίτη, μια 11χρονη μαθήτρια από την Αργεντινή που έπεσε θύμα βιασμού από το σύντροφο της γιαγιάς της, αναγκάστηκε να γεννήσει στις 23 εβδομάδες της εγκυμοσύνης της.

Η Cecilia Ousset, η γυναικολόγος που υπέβαλε το κορίτσι σε καισαρική λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης του, είπε στους δημοσιογράφους ότι η νεαρή ήθελε να ακούσει χριστιανική μουσική και μετά έπαιζε με τις κούκλες της πριν την έναρξη της διαδικασίας.

“Τα πόδια μου τρέμανε, ήταν σαν να βλέπω τη μικρή μου κόρη,” είπε η Ousset. “Η μικρή δεν καταλάβαινε τι της συνέβαινε.”

Οι γιατροί ανακάλυψαν την εγκυμοσύνη του κοριτσιού στις 23 Ιανουαρίου, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με  πόνους στο στομάχι.

Το κορίτσι είπε πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον 65χρονο Eliseo Víctor Amaya, ο οποίος από τότε συνελήφθη και βρίσκεται υπό κράτηση.

Ο Amaya φέρεται να απείλησε να σκοτώσει το κορίτσι αν μιλούσε για αυτά που της έκανε.

Το κορίτσι, το οποίο βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο, σόκαρε τους γιατρούς με τις δηλώσεις του : “Θέλω να βγάλετε αυτό που αυτός ο γέρος έβαλε μέσα μου.”

Η έκτρωση είναι παράνομη στην Αργεντινή και επιτρέπεται μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις, μετά από δικαστική παρέμβαση, εάν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή ή την υγεία της μητέρας ή εάν η εγκυμοσύνη είναι αποτέλεσμα βιασμού.

Πηγη διαφορετικό