ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΑΜΠΑΣ: Δείτε τι λέει σήμερα ο Πειραιώτης επιστήθιος φίλος του Στέλιου Καζαντζίδη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο επιστήθιος φίλος του Καζαντζίδη, Κώστας Καταμπάς αποκαλύπτει όσα δεν ξέραμε για τον μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή 

- Δείτε τι είπε ο Κώστας Καταμπάς και πότε θα προβληθεί η συνέντευξη στην τηλεόραση

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Μία συνέντευξη – ντοκουμέντο για τον μεγαλύτερο έλληνα λαϊκό τραγουδιστή θα προβάλει η «Αλήθεια TV», από το νέο κύκλο εκπομπών του Κώστα Μαρδά στο αθηναϊκό κανάλι BLUE SKY.

Πρόκειται για προσωπικές μαρτυρίες του επιστήθιου φίλου του Καζαντζίδη, του Κώστα Καταμπά, ενός άσημου εμπόρου αυτοκινήτων στο Κερατσίνι, που επεδίωξε να γνωρίσει τον τραγουδιστικό «Θεό» του στο καζίνο Πάρνηθας πετυχαίνοντας να τον βγάλει από το πάθος της χαρτοπαιξίας. Αυτό συνέβη ένα χειμωνιάτικο βράδυ του 1994 και από τότε κατάφερε να γίνει ο έμπιστος φίλος του έως θανάτου.

Ο καλεσμένος διηγείται άγνωστα γεγονότα λατρείας ακόμη και ιερωμένων στο λαϊκό «Θεό» του τραγουδιού, ο οποίος αρνήθηκε 800 εκατομμύρια δραχμές που του έδινε ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας για συναυλίες στους ομογενείς.

Στο τέλος των εξομολογήσεων, ο Κώστας Καταμπάς, προσφέρει στον παρουσιαστή κομπολόι του Καζαντζίδη, εις ένδειξη τιμής -όπως λέει- στο δημοσιογράφο, για το πάθος του στα καζαντζιδικά τραγούδια και για τον σεβασμό που δείχνει προς τους καλεσμένους του.

Ο Κώστας Μαρδάς δηλώνει πως το πολύτιμο αυτό δώρο θα το αναρτήσει δίπλα στην προσωπική αφιέρωση που του έκανε ο μεγάλος Στέλιος, όταν τον γνώρισε σε στούντιο ηχογράφησης, όπου του πήγε ούζο μαστίχα και μασουράκια!

Η εκπομπή θα προβληθεί το Σάββατο 6 Απριλίου 2019, στις 20.00 & 00.00.